Fotball

Bielsa sparket etter nytt stortap for Leeds - slik endte PL-runden

Årets Premier League-sesong startet fredag 13. august, og avsluttes med siste serierunde 22. mai. I mellomtiden skal det spilles 380 kamper, og her får du alle kampene, oppdatert tabell og alt du trenger om årets Premier League-sesong fra start til slutt.

Manchester City er regjerende seriemestere, etter at de vant forrige sesong med en margin på 12 poeng ned til byrival Manchester United. Fulham, West Bromwich og Sheffield United rykket ned forrige sesong, og har blitt erstattet av Norwich, Brentford og Watford. Alle 380 kampene vil for første gang bli sendt på TV2.

Nedenfor vil du få resultatene fra alle kampene etter hvert som de blir spilt, med lenker til kampsaker der du kan lese mer. Vi vil også legge ved en oppdatert tabell ved enden av hver runde. Tidligere spilte kamper ligger nederst.

28. runde (5.-7. mars):

Lørdag 5. mars: Leicester – Leeds 13.30 (King Power), Burnley – Chelsea 16.00 (Turf Moor), Wolverhampton – Crystal Palace 16.00 (Molineux), Aston Villa – Southampton 16.00 (Villa Park), Newcastle – Brighton 16.00 (St. James’ Park), Norwich – Brentford 16.00 (Carrow Road), Liverpool – West Ham 18.30 (Anfield Road)

Søndag 6. mars: Watford – Arsenal 15.00 (Vicarage Road), Manchester City – Manchester United 17.30 (Etihad)

Mandag 7. mars: Tottenham – Everton 21.00 (Tottenham Hotspur Stadium)

29. runde (12. mars):

Arsenal – Leicester, Brentford – Burnley, Brighton – Liverpool, Chelsea – Newcastle, Crystal Palace – Manchester City, Everton – Wolverhampton, Leeds – Norwich, Manchester United – Tottenham, Southampton – Watford, West Ham – Aston Villa.

30. runde (19. mars):

Aston Villa – Arsenal, Burnley – Southampton, Leicester – Brentford, Liverpool – Manchester United, Manchester City – Brighton, Newcastle – Crystal Palace, Norwich – Chelsea, Tottenham – West Ham, Watford – Everton, Wolverhampton – Leeds.

31. runde (2. april):

Brighton – Norwich, Burnley – Manchester City, Chelsea – Brentford, Crystal Palace – Arsenal, Leeds – Southampton, Liverpool – Watford, Manchester United – Leicester, Tottenham – Newcastle, West Ham – Everton, Wolverhampton – Aston Villa.

32. runde (9. april):

Arsenal – Brighton, Aston Villa – Tottenham, Brentford – West Ham, Everton – Manchester United, Leicester – Crystal Palace, Manchester City – Liverpool, Newcastle – Wolverhampton, Norwich – Burnley, Southampton – Chelsea, Watford – Leeds.

33. runde (16. april):

Aston Villa – Liverpool, Everton – Crystal Palace, Leeds – Chelsea, Manchester United – Norwich, Newcastle – Leicester, Southampton – Arsenal, Tottenham – Brighton, Watford – Brentford, West Ham – Burnley, Wolverhampton – Manchester City.

34. runde (23. april):

Arsenal – Manchester United, Brentford – Tottenham, Brighton – Southampton, Burnley – Wolverhampton, Chelsea – West Ham, Crystal Palace – Leeds, Leicester – Aston Villa, Liverpool – Everton, Manchester City – Watford, Norwich – Newcastle.

35. runde (30. april):

Aston Villa – Norwich City, Everton – Chelsea, Leeds – Manchester City, Manchester United – Brentford, Newcastle – Liverpool, Southampton – Crystal Palace, Tottenham – Leicester, Watford – Burnley, West Ham – Arsenal, Wolverhampton – Brighton.

36. runde (7. mai):

Arsenal – Leeds, Brentford – Southampton, Brighton – Manchester United, Burnley – Aston Villa, Chelsea – Wolverhampton, Crystal Palace – Watford, Leicester – Everton, Liverpool – Tottenham, Manchester City – Newcastle, Norwich – West Ham.

37. runde (15. mai):

Aston Villa – Crystal Palace, Everton – Brentford, Leeds – Brighton, Manchester United – Chelsea, Newcastle – Arsenal, Southampton – Liverpool, Tottenham – Burnley, Watford – Leicester City, West Ham – Manchester City, Wolverhampton – Norwich.

38. runde (22. mai).

Arsenal – Everton, Brentford – Leeds, Brighton – West Ham, Burnley – Newcastle, Chelsea – Watford, Crystal Palace – Manchester United, Leicester – Southampton, Liverpool – Wolverhampton, Manchester City – Aston Villa, Norwich – Tottenham.

Tidligere runder:

1. runde (13.-15. august):

Fredag 13. august: Brentford – Arsenal 2-0 ( Brentford Community Stadium)

Lørdag 14. august: Manchester United – Leeds 5-1 (Old Trafford), Watford – Aston Villa 3-2 (Vicarage Road), Burnley – Brighton 1-2 (Turf Moor), Chelsea – Crystal Palace 3-0 (Stamford Bridge), Everton – Southampton 3-1 (Goodison Park), Leicester – Wolverhampton 1-0 (King Power Stadium), Norwich – Liverpool 0-3 (Carrow Road)

Søndag 15. august: Newcastle – West Ham 2-4 (St. James’ Park), Tottenham – Manchester City 1-0 (Tottenham Hotspur Stadium)

2. runde (21.-23. august):

Lørdag 21. august: Liverpool – Burnley 2-0 (Anfield), Aston Villa – Newcastle 2-0 (Villa Park), Crystal Palace – Brentford 0-0 (Selhurst Park), Leeds – Everton 2-2 (Elland Road), Manchester City – Norwich 5-0 (Etihad), Brighton – Watford 2-0 (Amex).

Søndag 22. august: Southampton – Manchester United 1-1 (St. Mary’s), Wolverhampton – Tottenham 0-1 (Molineux), Arsenal – Chelsea 0-2 (Emirates)

Mandag 23. august: West Ham – Leicester 4-1 (London Stadium)

3. runde (28.-29. august):

Lørdag 28. august: Manchester City – Arsenal 5-0 (Etihad), Aston Villa – Brentford 1-1 (Villa Park), Brighton – Everton 0-2 (Amex), Newcastle – Southampton 2-2 (St. James’ Park), Norwich – Leicester 1-2 (Carrow Road), West Ham – Crystal Palace 2-2 (London Stadium), Liverpool – Chelsea 1-1 (Anfield)

Søndag 29. august: Burnley – Leeds 1-1 (Turf Moor), Tottenham – Watford 1-0 (Tottenham Hotspur Stadium), Wolverhampton – Manchester United 0-1(Molineux)

4. runde (11.-13. september):

Lørdag: 11. september: Crystal Palace – Tottenham 3-0 (Selhurst Park), Arsenal – Norwich 1-0 (Emirates), Brentford – Brighton 0-1 (Brentford Community Stadium), Leicester – Manchester City 0-1 (King Power Stadium), Manchester United – Newcastle 4-1 (Old Trafford), Southampton – West Ham 0-0 (St. Mary’s), Watford – Wolverhampton 0-2 (Vicarage Road), Chelsea – Aston Villa 3-0 (Stamford Bridge).

Søndag 12. september: Leeds – Liverpool 0-3 (Elland Road)

Mandag 13. september: Everton – Burnley 3-1 (Goodison Park)

5. runde (17.-19. september):

Fredag 17. september: Newcastle – Leeds 1-1 (St. James’ Park)

Lørdag 18. september: Wolverhampton – Brentford 0-2 (Molineux), Burnley – Arsenal 0-1 (Turf Moor), Liverpool – Crystal Palace 3-0 (Anfield), Manchester City – Southampton 0-0 (Etihad), Norwich – Watford 1-3 (Carrow Road), Aston Villa – Everton 3-0 (18.30).

Søndag 19. september: Brighton – Leicester 2-1 (Amex), West Ham – Manchester United 1-2 (London Stadium), Tottenham – Chelsea 0-3 (Tottenham Hotspur Stadium)

6. runde (25.-27 september):

Lørdag 25. september: Chelsea – Manchester City 0-1 (Stamford Bridge), Manchester United – Aston Villa 0-1 (Old Trafford) Everton – Norwich 2-0 (Goodison Park), Leeds – West Ham 1-2 (Elland Road), Leicester – Burnley 2-2 (King Power Stadium), Watford – Newcastle 1-1 (Vicarage Road), Brentford – Liverpool 3-3 (Brentford Community Stadium)

Søndag 26. september: Southampton – Wolverhampton 0-1 (St. Mary’s), Arsenal – Tottenham 3-1 (Emirates).

Mandag 27. september: Crystal Palace – Brighton 1-1 (Selhurst Park)

7. runde (2.-3. oktober):

Lørdag 2. oktober: Manchester United – Everton 1-1 (Old Trafford), Burnley – Norwich 0-0 (Turf Moor), Chelsea – Southampton 3-1 (Stamford Bridge), Leeds – Watford 1-0 (Elland Road), Wolverhampton – Newcastle 2-1 (16.00), Brighton – Arsenal 0-0 (Amex)

Søndag 3. oktober: Crystal Palace – Leicester 2-2 (Selhurst Park), West Ham – Brentford 1-2 (London Stadium), Tottenham – Aston Villa 2-1 (Tottenham Hotspur Stadium), Liverpool – Manchester City 2-2 (Anfield)

8. runde (16.-18. oktober):

Lørdag 16. oktober: Watford – Liverpool 0-5 (Vicarage Road), Aston Villa – Wolverhampton 2-3 (Villa Park), Leicester – Manchester United 4-2 (King Power Stadium), Manchester City – Burnley 2-0 (Etihad), Norwich – Brighton 0-0 (Carrow Road), Southampton – Leeds 1-0 (St. Mary’s), Brentford – Chelsea 0-1 (Brentford Community Stadium).

Søndag 17. oktober: Everton – West Ham 0-1 (Goodison Park), Newcastle – Tottenham 2-3 (St. James’ Park)

Mandag 18. oktober: Arsenal – Crystal Palace 2-2 (Emirates)

9. runde (22.-24. oktober):

Fredag 22. oktober: Arsenal – Aston Villa 3-1 (Emirates)

Lørdag 23. oktober: Chelsea – Norwich 7-0 (Stamford Bridge), Crystal Palace – Newcastle 2-1 (Selhurst Park), Everton – Watford 2-5 (Goodison Park), Leeds – Wolverhampton 1-1 (Elland Road), Southampton – Burnley 2-2 (St. Mary’s), Brighton – Manchester City 1-4 (Amex)

Søndag 24. oktober: Brentford – Leicester 1-2 (Brentford Community Stadium), West Ham – Tottenham 1-0 (London Stadium), Manchester United – Liverpool 0-5 (Old Trafford)

10. runde (30. oktober – 1. november):

Lørdag 30. oktober: Leicester – Arsenal 0-2 (King Power Stadium), Burnley – Brentford 1-3 (Turf Moor), Liverpool – Brighton 2-2 (Anfield), Manchester City – Crystal Palace 0-2 (Etihad), Newcastle – Chelsea 0-3 (St. James’ Park), Watford – Southampton 0-1 (Vicarage Road), Tottenham – Manchester United 0-3 (Tottenham Hotspur Stadium)

Søndag 31. oktober: Norwich – Leeds 1-2 (Carrow Road), Aston Villa – West Ham 1-4 (Villa Park)

Mandag 1. november: Wolverhampton – Everton 2-1 (Molineux)

11. runde (5.–7.november):

Fredag 5. november: Southampton – Aston Villa 1-0 (St. Mary’s)

Lørdag 6. november: Manchester United – Manchester City 0-2 (Old Trafford), Brentford – Norwich 1-2 (Brentford Community Stadium), Chelsea – Burnley 1-1 (Stamford Bridge), Crystal Palace – Wolves 2-0 (Selhurst Park), Brighton – Newcastle 1-1 (Amex).

Søndag 7. november: Arsenal – Waford 1-0 (Emirates), Everton – Tottenham 1-1 (Goodison Park), Leeds – Leicester 1-1 (Elland Road), West Ham – Liverpool 3-2 (London Stadium).

12. runde (20.-21. november):

Lørdag 20. november: Aston Villa – Brighton 2-0 (Villa Park), Burnley – Crystal Palace 3-3 (Turf Moor), Leicester – Chelsea 0-3 (King Power Stadium), Liverpool – Arsenal 4-0 (Anfield), Newcastle – Brentford 3-3 (St. James’ Park), Norwich – Southampton 2-1 (Carrow Road), Watford – Manchester United 4-1 (Vicarage Road) , Wolverhampton – West Ham 1-0 (Molineaux)

Søndag 21. november: Manchester City – Everton 3-0 (Etihad), Tottenham – Leeds 3-1 (Tottenham Hotspur Stadium)

13. runde (27.-28. november):

Lørdag 27. november: Arsenal – Newcastle 2-0 (Emirates), Brighton – Leeds 0-0 (Amex Stadium), Burnley – Tottenham (utsatt grunnet snø), Crystal Palace – Aston Villa 1-2 (Selhurst Park), Liverpool – Southampton 4-0 (Anfield), Norwich – Wolverhampton 0-0 (Carrow Road)

Søndag 28. november: Manchester City – West Ham 2-1 (Etihad), Leicester – Watford 4-2 (King Power Stadium), Brentford – Everton 1-0 (Brentford Community Stadium), Chelsea – Manchester United 1-1 (Stamford Bridge)

Onsdag 23. februar: Burnley – Tottenham 1-0 (Turf Moor)

14. runde (30. november / 1.-2. desember):

Tirsdag 30. november: Newcastle – Norwich 1-1 (St. James’ Park), Leeds – Crystal Palace 1-0 (Elland Road)

Onsdag 1. desember: Watford – Chelsea 1-2 (Vicarage Road), West Ham – Brighton 1-1 (London Stadium), Wolverhampton – Burnley 0-0 (Molineaux), Southampton – Leicester 2-2 (St. Mary’s), Aston Villa – Manchester City 1-2 (Villa Park), Everton – Liverpool 1-4 (Goodison Park)

Torsdag 2. desember: Tottenham – Brentford 2-0 (Tottenham Hotspur Stadium), Manchester United – Arsenal 3-2 (Old Trafford)

15. runde (4.-6 desember):

Lørdag 4. desember: West Ham – Chelsea 3-2 (London Stadium), Newcastle – Burnley 1-0 (St. James’ Park), Southampton – Brighton 1-1 (St. Marys’), Wolverhampton – Liverpool 0-1 (Molineaux), Watford – Manchester City 1-3 (Vicarage Road).

Søndag 5. desember: Leeds – Brentford 2-2 (Elland Road), Manchester United – Crystal Palace 1-0 (Old Trafford), Tottenham – Norwich 3-0 (Tottenham Hotspur Stadium), Aston Villa – Leicester 2-1 (Villa Park)

Mandag 6. desember: Everton – Arsenal 2-1 (Goodison Park)

16. runde (10.-12. desember):

Fredag 10. desember: Brentford – Watford 2-1 (Brentford Community Stadium)

Lørdag 11. desember: Manchester City – Wolverhampton 1-0 (Etihad), Arsenal – Southampton 3-0 (Emirates), Chelsea – Leeds 3-2 (Stamford Bridge), Liverpool – Aston Villa 1-0 (Anfield), Norwich – Manchester United 0-1 (Carrow Road)

Søndag 12. desember: Brighton – Tottenham utsatt grunnet korona (Amex Stadium), Burnley – West Ham 0-0 (Turf Moor), Leicester – Newcastle 4-0 (King Power Stadium), Crystal Palace – Everton 3-1 (Selhurst Park)

17. runde (14.- 16. desember):

Tirsdag 14. desember: Brentford – Manchester United koronautsatt (Brentford Community Stadium), Norwich – Aston Villa 0-2 (Carrow Road), Manchester City – Leeds 7-0 (Etihad)

Onsdag 15. desember: Brighton – Wolverhampton 0-1 (AmEx Stadium), Burnley – Watford koronautsatt (Turf Moor), Crystal Palace – Southampton 2-2 (Selhurst Park), Arsenal – West Ham 2-0 (Emirates)

Torsdag 16. desember: Leicester – Tottenham koronautsatt (King Power Stadium), Chelsea – Everton 1-1 (Stamford Bridge), Liverpool – Newcastle 3-1 (Anfield)

18. runde (18.-19. desember):

Lørdag 18. desember: Manchester United – Brighton koronautsatt (Old Trafford), Aston Villa – Burnley koronautsatt (Villa Park), Southampton – Brentford koronautsatt (St. Mary’s), Watford – Crystal Palace koronautsatt (Vicarage Road), West Ham – Norwich koronautsatt (London Stadium), Leeds – Arsenal 1-4 (Elland Road).

Søndag 19. desember: Everton – Leicester koronautsatt (Goodison Park), Wolverhampton – Chelsea 0-0 (Molineux), Newcastle – Manchester City 0-4 (St. James’ Park), Tottenham – Liverpool 2-2 (Tottenham Hotspur Stadium).

Tirsdag 15. februar: Manchester United – Brighton 2-0 (Old Trafford)

Onsdag 23. februar: Watford – Crystal Palace 1-4 (Carrow Road)

19. runde (26.-27. desember):

Søndag 26. desember: Liverpool – Leeds koronautsatt (Anfield), Wolverhampton – Watford koronautsatt (Molineux), Burnley – Everton koronautsatt (Turf Moor), Manchester City – Leicester 6-3 (Etihad), Norwich – Arsenal 0-5 (Carrow Road), Tottenham – Crystal Palace 3-0 (Tottenham Hotspur Stadium), West Ham – Southampton 2-3 (London Stadium), Aston Villa – Chelsea 1-3 (Villa Park), Brighton – Brentford 2-0 (AmEx Stadium).

Mandag 27. desember: Newcastle – Manchester United 1-1 (St. James’ Park)

Onsdag 23. februar: Liverpool – Leeds United 6-0 (Anfield Road)

20. runde (28.-30. desember):

Tirsdag 28. desember: Arsenal – Wolverhampton koronautsatt (Emirates), Crystal Palace – Norwich 3-0 (Selhurst Park), Southampton – Tottenham 1-1 (St. Mary’s), Watford – West Ham 1-4 (Vicarage Road), Leeds – Aston Villa koronautsatt (Elland Road), Leicester – Liverpool 1-0 (King Power Stadium)

Onsdag 29. desember: Chelsea – Brighton 1-1 (Stamford Bridge), Brentford – Manchester City 0-1 (Brentford Community Stadium)

Torsdag 30. desember: Everton – Newcastle koronautsatt (Goodison Park), Manchester United – Burnley 3-1 (Old Trafford)

Torsdag 24. februar: Arsenal – Wolverhampton 2-1 (Emirates)

21. runde (1.-3. januar):

1. januar: Arsenal – Manchester City 1-2 (Emirates), Watford - Tottenham 0-1 (Vicarage Road), Crystal Palace - West Ham 2-3 (Selhurst Park)

2.januar: Brentford - Aston Villa 2-1 (Brentford Community Stadium), Everton - Brighton 2-3 (Goodison Park), Leeds - Burnley 3-1 (Elland Road), Chelsea - Liverpool 2-2 (Stamford Bridge)

3.januar: Manchester United - Wolverhampton 0-1 (Old Trafford)

11.januar: Southampton - Brentford 4-1 (St. Mary’s), Everton - Leicester koronautsatt (Goodison Park)

12.januar: West Ham - Norwich 2-0 (London Stadium)

22. runde (14. – 16. januar):

Fredag 14. januar: Brighton – Crystal Palace 1-1 (Amex Stadium)

Lørdag 15. januar: Manchester City – Chelsea 1-0 (Etihad), Newcastle – Watford 1-1 (St. James’ Park), Norwich – Everton 2-1 (Carrow Road), Wolves – Southampton 3-1 (Molineaux), Burnley – Leicester koronautsatt (Turf Moor), Aston Villa – Manchester United 2-2 (Villa Park).

Søndag 16. januar: Liverpool – Brentford 3-0 (Anfield Road), West Ham – Leeds 2-3 (London Stadium), Tottenham – Arsenal koronautsatt (Tottenham Hotspur Stadium)

Tirsdag 1. mars: Burnley – Leicester 20.45 (Turf Moor)

Utsatt fra 17.runde (18. – 19. januar)

Tirsdag 18. januar: Burnley – Watford koronautsatt (Turf Moor), Brighton – Chelsea 1-1 (Amex Stadium)

Onsdag 19. januar: Leicester – Tottenham 2-3 (King Power Stadium), Brentford – Manchester United 1-3 (Brentford Community Stadium)

23. runde (21.–23. januar):

Fredag 21. januar: Watford – Norwich 0-3 (Vicarage Road)

Lørdag 22. januar: Everton – Aston Villa 0-1 (Goodison Park), Manchester United – West Ham 1-0 (Old Trafford), Leeds – Newcastle 0-1 (Elland Road), Brentford – Wolverhampton 1-2 (Brentford Community Stadium), Southampton – Manchester City 1-1 (St. Mary’s)

Søndag 23. januar: Crystal Palace – Liverpool 1-3 (Selhurst Park), Leicester – Brighton 1-1 (King Power Stadium), Arsenal – Burnley 0-0 (Emirates), Chelsea – Tottenham 2-0 (Stamford Bridge)

Lørdag 5. februar: Burnley – Watford 0-0 (Turf Moor)

24. runde (8. – 10. februar):

Tirsdag 8. februar: West Ham – Watford 1-0 (London Stadium), Newcastle – Everton 3-1 (St. James’ Park), Burnley – Manchester United 1-1 (Turf Moor)

Onsdag 9. februar: Norwich – Crystal Palace 1-1 (Carrow Road), Tottenham – Southampton 2-3 (Tottenham Hotspur Stadium), Manchester City – Brentford 2-0 (Etihad), Aston Villa – Leeds 3-3 (Villa Park)

Torsdag 10. februar: Wolverhampton – Arsenal 0-1 (Molineux), Liverpool – Leicester 2-0 (Anfield Road)

25. runde (12.-13. februar):

Lørdag 12. februar: Manchester United – Southampton 1-1 (Old Trafford), Watford – Brighton 0-2 (Vicarage Road), Brentford – Crystal Palace 0-0 (Brentford Community Stadium), Everton – Leeds 3-0 (Goodison Park), Norwich – Manchester City 0-4 (Carrow Road)

Søndag 13. februar: Newcastle – Aston Villa 1-0 (St. James’ Park), Tottenham – Wolverhampton 0-2 (Tottenham Hotspur Stadium), Burnley – Liverpool 0-1 (Turf Moor), Leicester – West Ham 2-2 (King Power Stadium)

26. runde (19.-20 februar)

Lørdag 19. februar: West Ham – Newcastle 1-1 (London Stadium), Brighton – Burnley 0-3 (AmEx), Aston Villa – Watford 0-1 (Villa Park), Southampton – Everton 2-0 (St. Mary’s), Arsenal – Brentford 2-1 (Emirates), Crystal Palace – Chelsea 0-1 (Selhurst Park), Liverpool – Norwich 3-1 (Anfield Road), Manchester City – Tottenham 2-3 (Etihad)

Søndag 20. februar: Leeds – Manchester United 2-3 (Elland Road), Wolverhampton – Leicester 2-1 (Molineux)

27. runde (25.–26. februar):

Fredag 25. februar: Southampton – Norwich 2-0 (St. Mary’s),

Lørdag 26. februar: Leeds – Tottenham 0-4 (Elland Road), Crystal Palace – Burnley 1-1 (Selhurst Park), Brentford – Newcastle 0-2 (Brentford Community Stadium), Manchester United – Watford 0-0 (Old Trafford), Brighton – Aston Villa 0-2 (AmEx), Everton – Manchester City 0-1 (Goodison Park)

Søndag 27. februar: West Ham – Wolverhampton 1-0 (London Stadium)

Mer fra Dagsavisen