Fotball

Chelsea valset over Normanns Norwich – slik gikk Premier League-kampene lørdag

Årets Premier League-sesong starter fredag 13. august, og avsluttes med siste serierunde 22. mai. I mellomtiden skal det spilles 380 kamper, og her får du alle kampene, oppdatert tabell og alt du trenger om årets Premier League-sesong fra start til slutt.

Både Ben Chilwell og Reece James kom på scoringslisten da Chelsea slo Norwich hele 7-0 lørdag.

Manchester City er regjerende seriemestere, etter at de vant forrige sesong med en margin på 12 poeng ned til byrival Manchester United. Fulham, West Bromwich og Sheffield United rykket ned forrige sesong, og har blitt erstattet av Norwich, Brentford og Watford.

Kun TV-kampene for de ti første rundene er fordelt, slik at alle kampene fra runde 11 står oppført på samme dag. Disse vil bli flyttet etter hvert som Sky Sports og BT Sport i England velger sine TV-kamper gjennom sesongen. Alle 380 kampene vil for første gang bli sendt på TV2.

Nedenfor vil du få resultatene fra alle kampene etter hvert som de blir spilt, med lenker til kampsaker der du kan lese mer. Vi vil også legge ved en oppdatert tabell ved enden av hver runde. Tidligere spilte kamper ligger nederst.

9. runde (22.-24. oktober):

Fredag 22. oktober: Arsenal – Aston Villa 3-1 (Emirates)

Lørdag 23. oktober: Chelsea – Norwich 7-0 (Stamford Bridge), Crystal Palace – Newcastle 2-1 (Selhurst Park), Everton – Watford 2-5 (Goodison Park), Leeds – Wolverhampton 1-1 (Elland Road), Southampton – Burnley 2-2 (St. Mary’s), Brighton – Manchester City 1-4 (Amex)

Søndag 24. oktober: Brentford – Leicester 1-2 (Brentford Community Stadium), West Ham – Tottenham 1-0 (London Stadium), Manchester United – Liverpool 17.30 (Old Trafford)

10. runde (30. oktober – 1. november):

Lørdag 30. oktober: Leicester – Arsenal 13.30 (King Power Stadium), Burnley – Brentford 16.00 (Turf Moor), Liverpool – Brighton 16.00 (Anfield), Manchester City – Crystal Palace 16.00 (Etihad), Newcastle – Chelsea 16.00 (St. James’ Park), Watford – Southampton 16.00 (Vicarage Road), Tottenham – Manchester United 18.30 (Tottenham Hotspur Stadium)

Søndag 31. oktober: Norwich – Leeds 15.00 (Carrow Road), Aston Villa – West Ham 17.30 (Villa Park)

Mandag 1. november: Wolverhampton – Everton 21.00 (Molineux)

11. runde (6. november):

Arsenal – Watford, Brentford – Norwich, Brighton – Newcastle, Chelsea – Burnley, Crystal Palace – Wolverhampton, Everton – Tottenham, Leeds – Leicester, Manchester United – Manchester City, Southampton – Aston Villa, West Ham – Liverpool

12. runde (20. november):

Aston Villa – Brighton, Burnley – Crystal Palace, Leicester – Chelsea, Liverpool – Arsenal, Manchester City – Everton, Newcastle – Brentford, Norwich – Southampton, Tottenham – Leeds, Watford – Manchester United, Wolverhampton – West Ham

13. runde (27. november):

Arsenal – Newcastle, Brentford – Everton, Brighton – Leeds, Burnley – Tottenham, Chelsea – Manchester United, Crystal Palace – Aston Villa, Leicester – Watford, Liverpool – Southampton, Manchester City – West Ham, Norwich – Wolverhampton

14. runde (30. november / 1. desember):

Aston Villa – Manchester City, Everton – Liverpool, Leeds – Crystal Palace, Manchester United – Arsenal, Watford – Chelsea, West Ham – Brighton, Wolverhampton – Burnley, Newcastle – Norwich, Southampton – Leicester, Tottenham – Brentford.

15. runde (4. desember):

Aston Villa – Leicester, Everton – Arsenal, Leeds – Brentford, Manchester United – Crystal Palace, Newcastle – Burnley, Southampton – Brighton, Tottenham – Norwich, Watford – Manchester City, West Ham – Chelsea, Wolverhampton – Liverpool.

16. runde (11. desember):

Arsenal – Southampton, Brentford – Watford, Brighton – Tottenham, Burnley – West Ham, Chelsea – Leeds, Crystal Palace – Everton, Leicester – Newcastle, Liverpool – Aston Villa, Manchester City – Wolverhampton, Norwich – Manchester United.

17. runde (14. desember / 15. desember):

Arsenal – West Ham, Brentford – Manchester United, Brighton – Wolverhampton, Burnley – Watford, Crystal Palace – Southampton, Leicester – Tottenham, Norwich – Aston Villa, Chelsea – Everton, Liverpool – Newcastle, Manchester City – Leeds.

18. runde (18. desember):

Aston Villa – Burnley, Everton – Leicester, Leeds – Arsenal, Manchester United – Brighton, Newcastle – Manchester City, Southampton – Brentford, Tottenham – Liverpool, Watford – Crystal Palace, West Ham – Norwich, Wolverhampton – Chelsea.

19. runde (26. desember):

Aston Villa – Chelsea, Brighton – Brentford, Burnley – Everton, Liverpool – Leeds, Manchester City – Leicester, Newcastle – Manchester United, Norwich – Arsenal, Tottenham – Crystal Palace, West Ham – Southampton, Wolverhampton – Watford.

20. runde (28. desember):

Arsenal – Wolverhampton, Brentford – Manchester City, Chelsea – Brighton, Crystal Palace – Norwich, Everton – Newcastle, Leeds – Aston Villa, Leicester – Liverpool, Manchester United – Burnley, Southampton – Tottenham, Watford – West Ham.

21. runde (1. januar):

Arsenal – Manchester City, Brentford – Aston Villa, Chelsea – Liverpool, Crystal Palace – West Ham, Everton – Brighton, Leeds – Burnley, Leicester – Norwich, Manchester United – Wolverhampton, Southampton - Newcastle, Watford – Tottenham.

22. runde (15. januar):

Aston Villa – Manchester United, Brighton – Crystal Palace, Burnley – Leicester, Liverpool – Brentford, Manchester City – Chelsea, Newcastle United – Watford, Norwich – Everton, Tottenham – Arsenal, West Ham – Leeds, Wolverhampton – Southampton.

23. runde (22. januar):

Arsenal – Burnley, Brentford – Wolverhampton, Chelsea – Tottenham, Crystal Palace – Liverpool, Everton – Aston Villa, Leeds – Newcastle, Leicester – Brighton, Manchester United – West Ham, Southampton – Manchester City, Watford – Norwich.

24. runde (8. februar / 9. februar):

Aston Villa – Leeds, Brighton – Chelsea, Burnley – Manchester United, Norwich – Crystal Palace, West Ham – Watford, Wolverhampton – Arsenal, Liverpool – Leicester, Manchester City – Brentford, Newcastle – Everton, Tottenham – Southampton.

25. runde (12. februar):

Brentford – Crystal Palace, Burnley – Liverpool, Chelsea – Arsenal, Everton – Leeds, Leicester – West Ham, Manchester United – Southampton, Newcastle – Aston Villa, Norwich – Manchester City, Tottenham – Wolverhampton, Watford – Brighton.

26. runde (19. februar)

Arsenal – Brentford, Aston Villa – Watford, Brighton – Burnley, Crystal Palace – Chelsea, Leeds – Manchester United, Liverpool – Norwich, Manchester City – Tottenham, Southampton – Everton, West Ham – Newcastle, Wolverhampton – Leicester.

27. runde (26. februar):

Arsenal – Liverpool, Brentford – Newcastle, Brighton – Aston Villa, Chelsea – Leicester, Crystal Palace – Burnley, Everton – Manchester City, Leeds – Tottenham, Manchester United – Watford, Southampton – Norwich, West Ham – Wolverhampton.

28. runde (5. mars):

Aston Villa – Southampton, Burnley – Chelsea, Leicester – Leeds, Liverpool – West Ham, Manchester City – Manchester United, Newcastle – Brighton, Norwich – Brentford, Tottenham – Everton, Watford – Arsenal, Wolverhampton – Crystal Palace.

29. runde (12. mars):

Arsenal – Leicester, Brentford – Burnley, Brighton – Liverpool, Chelsea – Newcastle, Crystal Palace – Manchester City, Everton – Wolverhampton, Leeds – Norwich, Manchester United – Tottenham, Southampton – Watford, West Ham – Aston Villa.

30. runde (19. mars):

Aston Villa – Arsenal, Burnley – Southampton, Leicester – Brentford, Liverpool – Manchester United, Manchester City – Brighton, Newcastle – Crystal Palace, Norwich – Chelsea, Tottenham – West Ham, Watford – Everton, Wolverhampton – Leeds.

31. runde (2. april):

Brighton – Norwich, Burnley – Manchester City, Chelsea – Brentford, Crystal Palace – Arsenal, Leeds – Southampton, Liverpool – Watford, Manchester United – Leicester, Tottenham – Newcastle, West Ham – Everton, Wolverhampton – Aston Villa.

32. runde (9. april):

Arsenal – Brighton, Aston Villa – Tottenham, Brentford – West Ham, Everton – Manchester United, Leicester – Crystal Palace, Manchester City – Liverpool, Newcastle – Wolverhampton, Norwich – Burnley, Southampton – Chelsea, Watford – Leeds.

33. runde (16. april):

Aston Villa – Liverpool, Everton – Crystal Palace, Leeds – Chelsea, Manchester United – Norwich, Newcastle – Leicester, Southampton – Arsenal, Tottenham – Brighton, Watford – Brentford, West Ham – Burnley, Wolverhampton – Manchester City.

34. runde (23. april):

Arsenal – Manchester United, Brentford – Tottenham, Brighton – Southampton, Burnley – Wolverhampton, Chelsea – West Ham, Crystal Palace – Leeds, Leicester – Aston Villa, Liverpool – Everton, Manchester City – Watford, Norwich – Newcastle.

35. runde (30. april):

Aston Villa – Norwich City, Everton – Chelsea, Leeds – Manchester City, Manchester United – Brentford, Newcastle – Liverpool, Southampton – Crystal Palace, Tottenham – Leicester, Watford – Burnley, West Ham – Arsenal, Wolverhampton – Brighton.

36. runde (7. mai):

Arsenal – Leeds, Brentford – Southampton, Brighton – Manchester United, Burnley – Aston Villa, Chelsea – Wolverhampton, Crystal Palace – Watford, Leicester – Everton, Liverpool – Tottenham, Manchester City – Newcastle, Norwich – West Ham.

37. runde (15. mai):

Aston Villa – Crystal Palace, Everton – Brentford, Leeds – Brighton, Manchester United – Chelsea, Newcastle – Arsenal, Southampton – Liverpool, Tottenham – Burnley, Watford – Leicester City, West Ham – Manchester City, Wolverhampton – Norwich.

38. runde (22. mai).

Arsenal – Everton, Brentford – Leeds, Brighton – West Ham, Burnley – Newcastle, Chelsea – Watford, Crystal Palace – Manchester United, Leicester – Southampton, Liverpool – Wolverhampton, Manchester City – Aston Villa, Norwich – Tottenham.

Tidligere runder:

1. runde (13.-15. august):

Fredag 13. august: Brentford – Arsenal 2-0 ( Brentford Community Stadium)

Lørdag 14. august: Manchester United – Leeds 5-1 (Old Trafford), Watford – Aston Villa 3-2 (Vicarage Road), Burnley – Brighton 1-2 (Turf Moor), Chelsea – Crystal Palace 3-0 (Stamford Bridge), Everton – Southampton 3-1 (Goodison Park), Leicester – Wolverhampton 1-0 (King Power Stadium), Norwich – Liverpool 0-3 (Carrow Road)

Søndag 15. august: Newcastle – West Ham 2-4 (St. James’ Park), Tottenham – Manchester City 1-0 (Tottenham Hotspur Stadium)

2. runde (21.-23. august):

Lørdag 21. august: Liverpool – Burnley 2-0 (Anfield), Aston Villa – Newcastle 2-0 (Villa Park), Crystal Palace – Brentford 0-0 (Selhurst Park), Leeds – Everton 2-2 (Elland Road), Manchester City – Norwich 5-0 (Etihad), Brighton – Watford 2-0 (Amex).

Søndag 22. august: Southampton – Manchester United 1-1 (St. Mary’s), Wolverhampton – Tottenham 0-1 (Molineux), Arsenal – Chelsea 0-2 (Emirates)

Mandag 23. august: West Ham – Leicester 4-1 (London Stadium)

3. runde (28.-29. august):

Lørdag 28. august: Manchester City – Arsenal 5-0 (Etihad), Aston Villa – Brentford 1-1 (Villa Park), Brighton – Everton 0-2 (Amex), Newcastle – Southampton 2-2 (St. James’ Park), Norwich – Leicester 1-2 (Carrow Road), West Ham – Crystal Palace 2-2 (London Stadium), Liverpool – Chelsea 1-1 (Anfield)

Søndag 29. august: Burnley – Leeds 1-1 (Turf Moor), Tottenham – Watford 1-0 (Tottenham Hotspur Stadium), Wolverhampton – Manchester United 0-1(Molineux)

4. runde (11.-13. september):

Lørdag: 11. september: Crystal Palace – Tottenham 3-0 (Selhurst Park), Arsenal – Norwich 1-0 (Emirates), Brentford – Brighton 0-1 (Brentford Community Stadium), Leicester – Manchester City 0-1 (King Power Stadium), Manchester United – Newcastle 4-1 (Old Trafford), Southampton – West Ham 0-0 (St. Mary’s), Watford – Wolverhampton 0-2 (Vicarage Road), Chelsea – Aston Villa 3-0 (Stamford Bridge).

Søndag 12. september: Leeds – Liverpool 0-3 (Elland Road)

Mandag 13. september: Everton – Burnley 3-1 (Goodison Park)

5. runde (17.-19. september):

Fredag 17. september: Newcastle – Leeds 1-1 (St. James’ Park)

Lørdag 18. september: Wolverhampton – Brentford 0-2 (Molineux), Burnley – Arsenal 0-1 (Turf Moor), Liverpool – Crystal Palace 3-0 (Anfield), Manchester City – Southampton 0-0 (Etihad), Norwich – Watford 1-3 (Carrow Road), Aston Villa – Everton 3-0 (18.30).

Søndag 19. september: Brighton – Leicester 2-1 (Amex), West Ham – Manchester United 1-2 (London Stadium), Tottenham – Chelsea 0-3 (Tottenham Hotspur Stadium)

6. runde (25.-27 september):

Lørdag 25. september: Chelsea – Manchester City 0-1 (Stamford Bridge), Manchester United – Aston Villa 0-1 (Old Trafford) Everton – Norwich 2-0 (Goodison Park), Leeds – West Ham 1-2 (Elland Road), Leicester – Burnley 2-2 (King Power Stadium), Watford – Newcastle 1-1 (Vicarage Road), Brentford – Liverpool 3-3 (Brentford Community Stadium)

Søndag 26. september: Southampton – Wolverhampton 0-1 (St. Mary’s), Arsenal – Tottenham 3-1 (Emirates).

Mandag 27. september: Crystal Palace – Brighton 1-1 (Selhurst Park)

7. runde (2.-3. oktober):

Lørdag 2. oktober: Manchester United – Everton 1-1 (Old Trafford), Burnley – Norwich 0-0 (Turf Moor), Chelsea – Southampton 3-1 (Stamford Bridge), Leeds – Watford 1-0 (Elland Road), Wolverhampton – Newcastle 2-1 (16.00), Brighton – Arsenal 0-0 (Amex)

Søndag 3. oktober: Crystal Palace – Leicester 2-2 (Selhurst Park), West Ham – Brentford 1-2 (London Stadium), Tottenham – Aston Villa 2-1 (Tottenham Hotspur Stadium), Liverpool – Manchester City 2-2 (Anfield)

8. runde (16.-18. oktober):

Lørdag 16. oktober: Watford – Liverpool 0-5 (Vicarage Road), Aston Villa – Wolverhampton 2-3 (Villa Park), Leicester – Manchester United 4-2 (King Power Stadium), Manchester City – Burnley 2-0 (Etihad), Norwich – Brighton 0-0 (Carrow Road), Southampton – Leeds 1-0 (St. Mary’s), Brentford – Chelsea 0-1 (Brentford Community Stadium).

Søndag 17. oktober: Everton – West Ham 0-1 (Goodison Park), Newcastle – Tottenham 2-3 (St. James’ Park)

Mandag 18. oktober: Arsenal – Crystal Palace 2-2 (Emirates)


Pål Karstensen

Pål Karstensen

Frontsjef og journalist i sportsredaksjonen