Brentford snudde til seier mot Kings Watford etter overtidsdrama

(Brentford - Watford 2-1). Watford så ut til å sikre sin femte seier for sesongen, men Brentford ville det annerledes og sikret 2-1 i Premier League fem minutter på overtid.

Resultatet betyr at Brentford går opp på 8.-plass i ligaen. Seieren var deres femte for sesongen.

Watford kom til kampen med tre strake tap i sekken. Etter 4-1-seieren mot Manchester United i november har laget tapt mot Leicester, Chelsea og Manchester City.

Avgjørelsen falt fem minutter på overtid. William Troost-Ekong felte Saman Ghoddos, og Bryan Mbeumo var sikker fra straffemerket.

Joshua King har vært i storform for Watford denne sesongen. Han har levert fem mål og vært sentral i flere av lagets seirer. Han var aktiv fredag, men fant aldri nettet.

Etter 24 minutter var King nære ved å sette sitt sjette mål, men ballen smalt i stolpen.

På det påfølgende hjørnesparket skulle de imidlertid få ledermålet. Emmanuel Dennis møtte et hjørnespark med hodet og stanget ballen i mål.

Etter 84 minutter utlignet Brentford-kaptein Pontus Jansson før Mbuemo sikret seieren på overtid.

Watford skal møte Burnley i neste kamp, mens Brentford får besøk av Manchester United.

Premier League menn fredag, 16. runde:

Brentford – Watford 2-1 (0-1)

Mål: 0-1 Emmanuel Dennis (23), 1-1 Pontus Jansson (83), 2-1 Bryan Mbeumo (str. 90).

Dommer: Michael Oliver.

Gult kort: Vitaly Janelt, Pontus Jansson, Charlie Goode, Frank Onyeka, Brentford.

Brentford (3-5-2): Álvaro Fernández – Charlie Goode, Pontus Jansson, Vitaly Janelt – Mads Roerslev, Shandon Baptiste, Christian Nørgaard, Mathias Jensen (Saman Ghoddos fra 68.), Rico Henry (Frank Onyeka fra 75.) – Bryan Mbeumo, Yoane Wissa (Marcus Forss fra 68.).

Watford (4-3-3): Daniel Bachmann – Kiko, Craig Cathcart, William Troost-Ekong, Jeremy Ngakia – Moussa Sissoko, Juraj Kucka, Tom Cleverley (João Pedro fra 56.) – Emmanuel Dennis (Ozan Tufan fra 90.), Joshua King, Cucho Hernández (Ken Sema fra 75.).