Norwich stoppet King & co.

(Watford - Norwich 0-3). Joshua King gikk målløs og småfrustrert av banen i bunnoppgjøret mot Norwich fredag kveld. Watford tapte den viktige hjemmekampen 0-3.

De to første målene kom ved en formsterk Josh Sargent. Norwichs amerikanske spiss gjorde 1-0 med en spesiell scoring etter 50 minutter. Han klarte å slenge opp høyrebeinet på akrobatisk vis og hælsparke ballen i mål via tverrliggeren på innlegg fra Teemu Pukki.

Senere var Sargent konge i lufta, og han stanget en innsvinger fra Milot Rashica ned i lengste hjørne.

Fram til 1-0-målet hadde Watford styrt mye av banespillet, men kampen ble mye oppstykket av feilpasninger, frispark og tøffe dueller.

King reagerte med frustrasjon på et par avgjørelser, og han kranglet også med lagkamerat João Pedro underveis.

Etter en times spill sviktet deler av flombelysningen på Watfords hjemmebane, og man fikk et flere minutter langt opphold i spillet. Det stanset ikke Sargent og Norwich, som doblet sin ledelse kort tid etter at spillet kom i gang igjen.

Minutter senere ble vondt til verre for hjemmelaget. Spissen Emmanuel Dennis fikk sitt andre gule kort for en klønete takling, og dermed ble han sendt i garderoben av dommer Mike Dean.

Watford klarte å presse gjestene med ti mann, men ikke nok til å score. Riktig nok sendte Moussa Sissoko ballen i mål like før kampuret rundet 90 minutter, men han ble avvinket for offside.

I stedet skulle det komme en ny scoring motsatt vei. Juraj Kucka var uvøren og tuppet ballen i eget mål da Adam Idah slo ballen 45 grader inn mot Rashica.

Seieren gjør at Norwich klatrer forbi Watford og over nedrykksstreken i Premier League. Sargent og lagkameratene har samlet 16 poeng på 22 kamper, men både Watford, Newcastle og Burnley har flere kamper til gode på gultrøyene.