Aston Villa sendte Everton hjem med sesongens første tap

Et skadeskutt Everton reiste til Birmingham uten tap i Premier League så langt. Rafa Benitez’ menn ble sendt hjem med 0-3-tap mot Aston Villa i bagasjen.

Benitez var ingen populær managersignering da den tidligere Liverpool-treneren tok over som trenerjobben i Everton før sesongen, men med ti poeng på deres fire første Premier League-kamper har kritikken stilnet litt.

Men med 0-3 for Aston Villa kan det på ny komme kritiske røster når Everton returnerer hjem til Goodison Park. Laget slet riktignok med flere skader til kampen mot Villa, som gjorde at de ikke hadde mye å stille opp med.

Allerede var det kjent av Dominic Calvert-Lewin er ute med skade og før kampen kom nyheten om at både den nybakte OL-vinneren Richarlison og Englands EM-keeper Jordan Pickford også var ute med skade.

Det dro Aston Villa nytte av. Etter en målløs 1. omgang rant målene inn etter pause. Matty Cash ga hjemmelaget ledelsen da han dro seg fint inn i boksen og banket inn 1-0.

En corner fra Leon Bailey ble stusset i eget nett av Lucas Digne etter 69 minutter, før Bailey selv la på til 3-0 i det 75. minutt. Dermed fikk hjemmefansen mye å juble for.