Fotball

Jiménez’ målcomeback ga Wolves-seier

Raúl Jiménez scoret for første gang etter sin langvarige hodeskade og fikset 1-0-seier til Wolverhampton over Southampton i Premier League.

Det var Wolves’ annen seier for sesongen. Southampton og Mohamed Elyounoussi har fortsatt ikke vunnet en kamp, men har spilt uavgjort fire ganger på de første seks serierundene.

Jiménez' scoring kom mot spillets gang i en god Saints-periode. Det var spilt en time da han plukket ned et langt oppspill, driblet av halve Southampton-forsvaret og satte ballen iskaldt i mål.

Scoringen var mexicanerens første siden 25. oktober i fjor. I november pådro Jiménez seg kraniebrudd i en hodeduell, og han var ute av spill fram til sesongstarten i år.

Etter en jevnspilt første omgang presset «Moi» og hans lagkamerater til tider kraftig i den andre. Nordmannen hadde to skuddforsøk som ble avverget like før Wolves tok ledelsen.

Southampton-spissene Che Adams og Shane Long fikk gode muligheter til å utligne for vertene, men ingen av dem klarte å overliste keeper José Sá. Dermed fikk Wolves med seg en meget solid borteseier.

Moi spilte hele kampen for Southampton.

Nyeste fra Dagsavisen.no: