Fotball

Brighton klart best da King fikk sin Watford-debut

Joshua King debuterte for Watford som innbytter i Premier League-møtet med Brighton lørdag. Brighton vant 2-0, som også var resultatet da King kom inn.

Det ble ingen innholdsrik debut for King, som ikke gjorde seg særlig bemerket etter at han ble byttet inn etter 65 minutter.

Watford storspilte fra start i serieåpningen mot Aston Villa da laget vant 3-2, men Kings nye lag fikk det ikke til å stemme mot Brighton.

Shane Duffy headet Brighton i ledelsen etter ti minutters spill etter en corner. Headingen fra forholdsvis langt hold gikk i tverrligger og inn for midtstopperen som er tilbake i Brighton etter et mislykket låneopphold i Celtic forrige sesong.

Like før pause la Neal Maupay på til 2-0. Spissen har vært treffsikker så langt denne sesongen og satte inn sitt annet mål for sesongen etter en flott gjenvinning fra Yves Bissouma.

King har vært skadd i oppkjøringen til årets Premier League-sesong og fikk ikke mye spilletid forrige sesong i Everton heller. Et godt innlegg til Watford-veteran Troy Deeney var det beste King fikk til mot Brighton.

Mer fra Dagsavisen