Mané i 100 da Liverpool knuste Watford – Firmino med hat trick

Sadio Mané scoret sitt 100. mål i Premier League da Liverpool slo Watford 5-0 lørdag. Roberto Firmino leverte hat trick.

Det tok bare ni minutter før Sadio Mané sendte de røde gjestene i ledelsen. Mohamed Salah sendte en perfekt pasning rundt Watford-forsvaret som fant senegaleseren, som satte inn 1-0 med en fin avslutning.

Ti minutter før pause lå ballen igjen i nettet bak Ben Foster i Watford-målet. Mané spilte ut til James Milner som la ballen inn til en ledig Roberto Firmino, som enkelt kunne legge ballen i det åpne målet.

Seks minutter etter pause satte Firmino inn sitt andre for dagen. Foster ble tvunget til å gi en retur som brasilianeren enkelt omsatte til 3-0.

Kun minutter senere leverte Salah et kunststykke. Han dro av flere Watford-spillere før han la ballen i motsatt hjørne til 4-0. På overtid satte Firmino inn 5-0 og sikret hat trick.

Seieren gir Liverpool 16 poeng og tabelltopp før resten av tittelkandidatene skal i aksjon senere lørdag. Watford på sin side står med sju poeng etter åtte kamper.