Fotball

«Danske» Brentford slo West Ham på overtid uten Ajer

Brentford fortsetter sin imponerende sesongstart i Premier League. Søndag vant klubben, som avsluttet med fire dansker på banen, 2-1 over West Ham på overtid.

Bryan Mbeumo ga vertene føringen mot West Ham i London etter 20 minutter spilt. Det holdt seg til ti minutter før slutt da Jared Bowen utlignet. Franske Yoane Wissa ble helten for Brentford med sin scoring tre minutter på overtid.

Brentford ledes av danske Thomas Frank, og fire av hans landsmenn avsluttet kampen. Mathias Jørgensen og Christian Nørgaard spilte hele kampen, mens Mads Bidstrup og Mathias Jensen kom inn. I tillegg var danske Mads Roerslev ubenyttet reserve.

Brentford er på 7.-plass i Premier League.

Kristoffer Ajer startet alle de seks første kampene for det nyopprykkede laget. I tre av kampene holdt de nullen. Han var ikke i søndagens tropp til den sjuende kampen og er også ute av landslagstroppen til VM-kvalifiseringskampene til Norge.

Kampene mot Tyrkia 8. oktober (borte) og Montenegro 11. oktober er avgjørende for Norges VM-sjanser. Norge er på andreplass i gruppa med samme poengsum (13) som Nederland, mens Tyrkia er på tredjeplass med elleve poeng.

Mer fra Dagsavisen