Wolves utnyttet forsvarsblemmer hos Everton

Wolverhampton utnyttet et gavmildt Everton-forsvar og sikret seg tre poeng med 2-1 i Premier League mandag.

Seieren gjør at Wolverhampton klatrer forbi blant annet Everton og ligger på en sjuendeplass etter ti runder. Opp til en topp fire-plassering er det bare fire poeng.

Vertene utnyttet svakt forsvarsspill hos Everton til å gå opp i 2-0-ledelse i første omgang. Først scoret Max Kilman på en corner der Everton ikke hang med etter 28 minutter, så glapp det skikkelig for gjestene fire minutter senere.

Ben Godfrey forsøkte å nå egen keeper med en pasning, men den ble for løs og Raúl Jiménez stjal ballen før han lekkert chippet den i mål.

Alex Iwobi reduserte etter pausen, men det holdt ikke for Everton.

I neste runde venter Crystal Palace for Wolves, mens Everton tar imot Tottenham.