Drømmedebut for Edouard – mareritt for røde Spurs

Det ble en tung dag for Tottenham da seiersrekken ble brutt mot Crystal Palace i 0-3-tapet i Premier League. Odsonne Édouard herjet i sin debut for Palace.

Den tidligere Celtic-spilleren scoret to mål etter å ha kommet inn etter 83. minutter.

Tottenham sto uten en eneste avslutning i første omgang og hadde ballen klart mindre enn hjemmelaget. Anført av en frisk Conor Gallagher skapte Palace flere sjanser mot et Spurs-forsvar som fram til lørdag ikke hadde sluppet inn mål.

Etter hvilen pådro Japhet Tanganga seg to gule kort på snaut fem minutter og gjorde jobben vanskeligere for Tottenham.

Etter 76 minutter hvor Crystal Palace hadde hatt fullt overtak, fikk hjemmelaget den etterlengtede scoringen. Pierre-Emile Højbjerg var borti et innlegg med armen, og straffesparket ble satt i mål av Wilfried Zaha.

Etter Zahas scoring la Édouard på til 2-0 i sin debut, bare ett minutter etter at han kom på banen. Den tredje scoringen kom på overtid hvor han ble spilt alene i boksen og avsluttet forbi Hugo Lloris.

Før den fjerde runden toppet Spurs tabellen som eneste lag med full pott på de tre første kampene. Crystal Palace tok sin første seier for sesongen.

Spurs endte med kun én avslutning i hele kampen mot Crystal Palaces 16.