Brentford med ny skalp da Wolverhampton ble slått på bortebane

Brentford avsluttet med ti mann, men Kristoffer Ajer & co. vant 2-0 borte over Wolverhampton. Det var lagets annen seier i årets Premier League-sesong.

Nykommer Brentford med Kristoffer Vassbakk Ajer i backtreeren har hatt en grei start med åtte poeng på sine fem første kamper. Det ble seier i premieren med 2-0 over Arsenal. Så er det blitt to uavgjorte og ett tap.

Wolverhampton har startet litt svakere med bare én seier. Det var i siste kamp med 2-0 over Watford, men før det var det tre 0-1-tap for Leicester, Tottenham og Manchester United.

Brentford var friskest anført av Ivan Toney og Bryan Mbeumo på topp. Etter 27 minutter fikk gjestene straffe etter at Toney fikk Fernando Marçal nærmest som ryggsekk inne i feltet. Toney selv gjorde sikkert 1–0 fra ellevemeteren.

Samme mann trodde han hadde gitt laget sitt 2-0 minuttet senere, men etter at VAR hadde sagt sitt ble målet annullert for hands.

Etter 34 minutter fant Toney spisskollega Mbeumo med en flott pasning som endte i mål. Denne gangen kunne man juble for scoring uten at noen grep inn.

Brentford ble redusert til ti mann da Shandon Baptiste fikk sitt annet gule kort etter en drøy times spill. Vertene hadde en del gode forsøk mot slutten av kampen, men Ajer og hans lagkamerat holdt unna.

Mbeumo var noen millimeter unna sitt annet mål da ballen havnet i tverrliggeren på en kontring i ekstratiden.