Perlescoring sikret Tottenham-seier mot Norwich

Tottenham slo Norwich 3-0 i Premier League søndag. Lucas Moura scoret et praktmål i de liljehvites tredje seier på rad i ligaen.

Tottenham har tatt byks på tabellen etter at Antonio Conte tok over klubben i november. Laget har nå tre strake trepoengere i Premier League og innehar 5.-plass på tabellen med 25 poeng.

Perlescoringen kom etter kun ti minutter. Son Heung-min fant Moura, som snurret rundt med noen Norwich-spillere før han hamret ballen oppe i vinkelen.

I 2. omgang satte Davinson Sánchez ballen i mål til 2-0 fra kloss hold etter et hjørnespark, før Son igjen var involvert i mål da han satte kom seg forbi en Norwich-forsvarer og satte ballen i hjørnet.

Harry Kane har slitt med målformen i store deler av sesongen, og fikk det heller ikke helt til å svinge søndag

Etter en halvtime var Kane nære, men ballen snek seg utenfor mål. Like før pause var han frempå igjen. Han lobbet ballen over Tim Krul, men ballen gikk igjen på utsiden av stolpen.

Tottenham møter Brighton i neste kamp, mens Norwich møter Manchester United.