Vikings salgssjef Kjartan Salvesen kan melde om en pangstart på sesongkortsalget for 2017. Foto: Roy Storvik

– Sesongkortsalget ligger langt foran fjoråret

Vikings sesongkortsalg har fått en pangstart de første ti dagene, og salgssjef Kjartan Salvesen er spent på å se hvordan salget utvikler seg i tiden som kommer.

Følg RA Sporten på Facebook!

Viking gjorde om mye på billettstrukturen foran den kommende sesongen, og det ser ut til å ha gjort underverker for sesongkortsalget. Salgssjef Kjartan Salvesen forteller at salget til nå har gått strålende.

– Vi går ikke ut med tall så tidlig i salget, men hvis vi sammenligner de ti første dagene av årets sesongkortsalg med fjorårets ligger vi langt foran. Det får oss til å stille spørsmålet om det virkelig har skjedd noe og at folk har innsett den situasjonen vi er i og vil hjelpe oss, eller om det er vi som har vært mer aggressive og fått inn flere sesongkort i starten av salget, forteller Salvesen.

LES OGSÅ: Viking gjør drastiske billettendringer foran 2017-sesongen

Håper å selge mellom fem og seks tusen

Uansett hva som er tilfellet får han og salgsteamet gode tilbakemeldinger på strukturendringene de gjorde for å få billettsalget mer oversiktlig.

– Vi får positive tilbakemeldinger fra de vi snakker med angående endringene, og det virker som publikum skjønner hva vi holder på med og støtter oss i den perioden vi er inne i nå. Det er selvsagt en kjempeopptur og en god inspirasjon for oss å starte sesongkortsalget så godt, sier Salvesen.

Vikings sesongkortsalg endte på rundt 5.500 i fjor, og Salvesen håper at klubben også skal klare å selge mellom fem og seks tusen sesongkort foran 2017-sesongen.

– Hvis vi klarer å få alle som kjøpte sesongkort i fjor til å fornye sine sesongkort skal vi være veldig godt fornøyd. Selvsagt jobber vi med å rekruttere nye kjøpere, men de sesongkortinnehaverne vi allerede har er de viktigste for oss, forteller Salvesen.

LES OGSÅ: – Sportslige resulteter betyr mer enn Viking-turbulens