Saftig rød og seriøs rosé Brødrene Chapuis byr på herlig og saftig rødvin, samt en seriøs rosévin fra Burgund.
Ømhet er den nye punken, inderlighet det nye sexy Kanskje er det derfor jeg elsker bønder, kokker og vinmakere. De følger naturens sykluser, skriver Johanna Holt Kleive om å lære seg å bli mykere i kantene.
Polets aller beste chardonnay i sin prisklasse Tobias Knewitz lager praktfulle viner i Rheinhessen i Tyskland.
Lett og deilig avkjølt rødvin til grillmaten Serverer du denne litt avkjølt, har du en herlig og saftig rødvin som er perfekt til det meste av grill- og sommermat.
– Hvorfor late som? Hvorfor MÅ vi vite hva sparkling er? — Hvorfor skal alle være snekker Andersen? Spør min venninne Kathinka. Hun er sassy så det holder, og håret koster trolig en formue å holde slik. En sann bourgeoisie som drives av drømmene sine.
Disse boblene er perfekte til 17. mai-feiringen Ukens viner er fire svært gode boblekjøp på polet som er perfekte til feiringen av 17. mai.
Et forsvar for nytelsen Vi bærer alle våre sorger, og møter dem på ulike måter, skriver Johanna Holt Kleive. For henne begynte bordets gleder med en knust vase.
Årets heftigste viner er tilgjengelig nå Italienske Produttori del Barbarsesco legger årets enkeltvinmarksviner ut for salg 7. mai. Får du ikke tak i dem, finnes det gode trøstepremier.
Mørk og saftig syrahvin Dom. d’Andézon er en mørk og saftig syrahvin, og uten tvil et av polets aller beste rødvinskjøp.
Slett datingappene – det er vår på kjærlighetens slagmarker Dagsavisens matspaltist Johanna Holt Kleive slår et slag for skalldyrfat og kjærlighetens slagmarker ved datingappenes død.
Ekspert: Derfor er det røde jordbær allerede i april Jordbærsesongen starter stadig tidligere, men årsaken gir ennå ikke håp om storproduksjon, ifølge bonde og jordbærkoordinator.
Lokale matfat – til fornøyelse og kriseberedskap Det er ikke barnemat å by på tradisjonsrik, kortreist kvalitet. Likevel er lokalmat en bransje i vekst – og et viktig ledd i selvforsyning.