Verden

Mystisk skum skaper bekymring i Russland

Et kuriøst «skumparty» i en russisk elv har fått miljøorganisasjon til å frykte ulovlig dumping av kjemikalier.

Reuters har 1. juledag publisert en video av at den russiske elven Dudergofka i St. Petersburg-området er full av skum. I sosiale medier spøker enkelte med at det dreier seg om et stort «skumparty», mens andre bekymrer seg for den egentlige årsaken, skriver nyhetsbyrået.

– Den russiske «miljø-vakthunden» Rosprirodnadzor melder at deres etterforskere nå ser nærmere på hendelsen, som kan involvere ulovlig dumping av kjemikalier. Spor av et oljelignende stoff er funnet i elven. Lokale myndigheter undersøker også saken, skriver Yahoo News.

Også Sky News har omtalt saken.

Les også: Derfor smaker brokkoli og mørk sjokolade annerledes for noen