Brian Gleeson, administrerende direktør ved Radisson Blu Atlantic Hotel. Foto: Roy Storvik

Atlantic stenges i ett år

Radisson Blu Atlantic Hotel skal gjennom et omfattende renovasjonsarbeid, noe som fører til at hotellet vil holde stengt i ett år.

Følg RA på Facebook og Twitter!

Mandag 5. september starter totalrenovasjonen av Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger. Hotellet vil holde helt stengt i løpet av ombyggingsperioden, som skal vare i ett år, fra september 2016 til fjerde kvartal av 2017, opplyser The Rezidor Hotel Group i en pressemelding. 

LES OGSÅ: Atlantic Hotel skal pusses opp

Ifølge pressemeldingen vil alle de ansatte ved hotellet få komme tilbake til jobbene sine når bygningsarbeidet er ferdig i 2017.

– På grunn av situasjonen i Stavanger er det viktig at vi gjør vårt beste for å tilby de beste mulighetene til våre ansatte. Vi er glad for at vi, sammen med de tillitsvalgte, har klart å finne en løsning som gjør at vi kan unngå oppsigelser og beholde våre ansatte, sier Brian Gleeson, hotelldirektør for Atlantic og Cluster General Manager.

LES OGSÅ: Atlantic blir nytt fra kjeller til tak

Ombyggingen av hotellet vil koste 165 millioner kroner, og er et samarbeidsprosjekt mellom Rezidor og KLP. Backe Rogaland er entreprenør, mens stavangerbaserte Link Arkitektur har ansvar for utformingen av hotellet.

Byggingen omfatter alle rom, oppholdssteder, restauranter, barer og møterom i tillegg til arbeidet som går på VVS (Varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk), samt det elektriske arbeidet. Hotellet har per dags dato 364 rom.