Innenriks
Fylt ovnsbakt aubergine med snøfrisk på ertekrem
Annonse
Få nyhetsbrev fra Dagsavisen. Meld deg på her!
1 stk. aubergine 250 gram
1 spiseskje olje
1 teskje hakket hvitløk
50 gram kokt byggryn
Annonse
(25 gram ukokt)
25 gram hakket løk
25. gram paprika
25 gram kokte puy linser
Annonse
20. gram Snøfrisk
1 liten klype rosmarin tørket
Ertekrem:
1 spiseskje hakket løk
Annonse
100 gram grønne erter (fryste)
40 gram fløte
1 dråpe god eddik
Salt og grovkvernet, sort pepper
Annonse
* Auberginen stekes 10 min. i ovn, flekkes på langs, og det meste av kjøttet skrapes ut.
* Kjøttet surres i pannen med resten av fyllet, smakes til, fylles tilbake i skallet, bakes i ovn.
* Løken surres i smør, rosmarin, erter og fløte kokes opp, mikses og smakes til
* Anrettes, pyntes med små biter Snøfrisk, kokt ris på siden.