Innenriks

Fylt ovnsbakt aubergine med snøfrisk på ertekrem

1 stk. aubergine 250 gram

1 spiseskje olje

1 teskje hakket hvitløk

50 gram kokt byggryn

(25 gram ukokt)

25 gram hakket løk

25. gram paprika

25 gram kokte puy linser

20. gram Snøfrisk

1 liten klype rosmarin tørket

Ertekrem:

1 spiseskje hakket løk

100 gram grønne erter (fryste)

40 gram fløte

1 dråpe god eddik

Salt og grovkvernet, sort pepper

* Auberginen stekes 10 min. i ovn, flekkes på langs, og det meste av kjøttet skrapes ut.

* Kjøttet surres i pannen med resten av fyllet, smakes til, fylles tilbake i skallet, bakes i ovn.

* Løken surres i smør, rosmarin, erter og fløte kokes opp, mikses og smakes til

* Anrettes, pyntes med små biter Snøfrisk, kokt ris på siden.

Powered by Labrador CMS