Nyheter

Spis for 100 i ferieuka

24. februar til og med 1. mars markerer sentrumsrestaurantene i Drammen vinterferien med å slå prisen godt av for kjente. Se full oversikt over restauranter og hvilke retter som er priset til kr. 100 her.

Her er lista over de 28 restaurantene som er med på «Spis for 100» i vinterferien i Drammen, og hvilken rett de tilbyr for en hundrelapp i vinterferieuka. Erfaringsmessig fylles restaurantene fort opp disse dagene, så arrangøren tipser om å kontakte din favorittrestaurant i god tid og om mulig booke bord.

Oversikten oppdateres fortløpende her.

Yo-Thai: Drammen Maki eller Kylling Panang.

Bølgen & Moi Drammen: Ytrefilet av storfe, servert med stekte grønnsaker, delikatessepoteter og kirsebærsaus med kirsebær fra Bagstevold Gård. Fra kl. 16.

Ask og Loke: Frilandsgris med bakte rotgrønnsaker, sjy med smak av plommer og eplegelé.

MØT Joakim Bukkløy Arntzen på Ask og Loke: Sprit og skarpe kniver

Condelica AS: Pizza etter kl. 16

Ypsilon Bar: Rekeslott med landbrød, salat, egg, reker, aioli, dill, rødløk og cherrytomater.

Vertshuset Oscar og stallen: Ovnsbakt ørretfilet med agurksalat, rømme og dampede poteter.

Pigen: Helstekt grillet indrefilet servert med pannestekte grønnsaker på sikoriblad, ovnsstekte amadinepoteter, grillet tomat og hjemmelaget bearnéssaus.

Jonas B. Gundersen: Jonas-fjøl.

Lizzis pizza: To store stykker utvalgt pizza med salat.

Brask og Bramm / Z Nightclub: Tom Kha Gai med focaccia.

LES OGSÅ: Beate og Sebastian spiser ute hele høstferieuka

Skutebrygga: Saftig kyllingbryst fra Holte Gård, anrettes med en smaksrik sennep- og sitronsaus, rotgrønnsaker, sprø jordskokkchips og potetpure. Fra kl. 11

Sakura Sushi: Seks biter tempura futo maki eller seks biter crispy laks maki, eller fire biter Nigiri laks og tempura maki.

Scandic Ambassadeur: Lammeskank med potetpuré, sjy og ovnsbakte rotgrønnsaker. Vegetaralternativ: Sopplasagne med pesto og blandet salat.

Brasserie X (Quality Hotel River Station): Coq au vin.

Comfort Hotell Union Brygge: Ramen, japansk nudelsuppe med svinenakke.

Clarion Collection Hotel Tollboden: Terteskjell med reker, bakt skrei, fiskepudding, marinerte polkabeter og morenepoteter.

Skjenkestua: Bayergryte med mos.

LES OGSÅ: Solgte 4.000 flere retter på andre runde Spis for 100

Hos Solveig: Spagetti Vongole (hjerteskjell, hvitløk, olje og persille).

Strømsø Konditori: Sprøbakt rødspette med sellerirotmos, frisk salat med en dill/sitron vinaigrette, ertecrunch og urtedip.

Kings Arms: Bangers and mash. En tradisjonell britisk pubrett med grillet bratwurst, spicy løksjy tilsatt øl og potetmos.

Safran: Chicken Tikka masala og naan.

Singh Saab Indian Restaurant: Chicken curry m/ ris og salat eller vegansk rett chana masala m/ ris og salat.

Café Picasso: Andeconfit med potetmos og rødkål med honning-sennepviniagrette og hasselnøtter.

Drammen Delikatesse: Roastbiff med fløtegratinerte poteter eller Biff Stroganoff med ris

Los Tacos: Street Tacos inkludert liten brus.

Cafe Grua: Valgfri pizza fra menyen.

Papirhuset: Valgfri pizza.

Peppes Pizza Drammen stasjon; Classic Chicago porsjonspizza og 0,4 l valgfri mineralvann

Ancha Liverud på ANCHAs Bodega: - Ønsker annen vri på Spis for 100-uka i Drammen

Mer fra Dagsavisen