Her er lista over de 28 restaurantene som er med på «Spis for 100» i vinterferien i Drammen, og hvilken rett de tilbyr for en hundrelapp i vinterferieuka. Erfaringsmessig fylles restaurantene fort opp disse dagene, så arrangøren tipser om å kontakte din favorittrestaurant i god tid og om mulig booke bord.
Oversikten oppdateres fortløpende her.
Yo-Thai: Drammen Maki eller Kylling Panang.
Bølgen & Moi Drammen: Ytrefilet av storfe, servert med stekte grønnsaker, delikatessepoteter og kirsebærsaus med kirsebær fra Bagstevold Gård. Fra kl. 16.
Ask og Loke: Frilandsgris med bakte rotgrønnsaker, sjy med smak av plommer og eplegelé.
MØT Joakim Bukkløy Arntzen på Ask og Loke: Sprit og skarpe kniver
Condelica AS: Pizza etter kl. 16
Ypsilon Bar: Rekeslott med landbrød, salat, egg, reker, aioli, dill, rødløk og cherrytomater.
Vertshuset Oscar og stallen: Ovnsbakt ørretfilet med agurksalat, rømme og dampede poteter.
Pigen: Helstekt grillet indrefilet servert med pannestekte grønnsaker på sikoriblad, ovnsstekte amadinepoteter, grillet tomat og hjemmelaget bearnéssaus.
Jonas B. Gundersen: Jonas-fjøl.
Lizzis pizza: To store stykker utvalgt pizza med salat.
Brask og Bramm / Z Nightclub: Tom Kha Gai med focaccia.
LES OGSÅ: Beate og Sebastian spiser ute hele høstferieuka
Skutebrygga: Saftig kyllingbryst fra Holte Gård, anrettes med en smaksrik sennep- og sitronsaus, rotgrønnsaker, sprø jordskokkchips og potetpure. Fra kl. 11
Sakura Sushi: Seks biter tempura futo maki eller seks biter crispy laks maki, eller fire biter Nigiri laks og tempura maki.
Scandic Ambassadeur: Lammeskank med potetpuré, sjy og ovnsbakte rotgrønnsaker. Vegetaralternativ: Sopplasagne med pesto og blandet salat.
Brasserie X (Quality Hotel River Station): Coq au vin.
Comfort Hotell Union Brygge: Ramen, japansk nudelsuppe med svinenakke.
Clarion Collection Hotel Tollboden: Terteskjell med reker, bakt skrei, fiskepudding, marinerte polkabeter og morenepoteter.
Skjenkestua: Bayergryte med mos.
LES OGSÅ: Solgte 4.000 flere retter på andre runde Spis for 100
Hos Solveig: Spagetti Vongole (hjerteskjell, hvitløk, olje og persille).
Strømsø Konditori: Sprøbakt rødspette med sellerirotmos, frisk salat med en dill/sitron vinaigrette, ertecrunch og urtedip.
Kings Arms: Bangers and mash. En tradisjonell britisk pubrett med grillet bratwurst, spicy løksjy tilsatt øl og potetmos.
Safran: Chicken Tikka masala og naan.
Singh Saab Indian Restaurant: Chicken curry m/ ris og salat eller vegansk rett chana masala m/ ris og salat.
Café Picasso: Andeconfit med potetmos og rødkål med honning-sennepviniagrette og hasselnøtter.
Drammen Delikatesse: Roastbiff med fløtegratinerte poteter eller Biff Stroganoff med ris
Los Tacos: Street Tacos inkludert liten brus.
Cafe Grua: Valgfri pizza fra menyen.
Papirhuset: Valgfri pizza.
Peppes Pizza Drammen stasjon; Classic Chicago porsjonspizza og 0,4 l valgfri mineralvann
Ancha Liverud på ANCHAs Bodega: - Ønsker annen vri på Spis for 100-uka i Drammen