Glesnes med drømmetreff i MLS

Den tidligere Strømsgodset-kapteinen var med og sikre ett poeng for Philadelphia i Los Angeles. Men det kunne blitt mer.

Av NTB og Dag Høie

For en drøy måned siden var det klart: Strømsgodsets kaptein Jakob Glesnes forlot Drammen og reiste til Philadelphia for å spille for Union i MLS.

I Godset brukte Glesnes 113 kamper på tre mål. I Philadelphia brukte han to kamper på sin første fulltreffer. Og den var det klasse over. Natt til mandag scoret 25-åringen fra over 30 meter i 3-3-kampen mot LAFC.

Nordmannens frisparkscoring til 2-1 bidro til et sterkt bortepoeng for hans nye lag. Philadelphia Union delte et klipp av scoringen delte et klipp av scoringen på sin Twitter-konto og skriver at skuddet kom fra 36,5 meters hold (40 yards).

Union ledet tre ganger på bortegress, men sterke Los Angeles FC kjempet seg tilbake og utlignet alle scoringene. På slutten kunne Glesnes blitt matchvinner, men headingen hans traff tverrliggeren.

2. serierunde i MLS ble spilt i helgen, og poenget var Unions første for sesongen. I serieåpningen mot FC Dallas ble det 0-2-tap på bortebane.

Lørdag ble Ola Kamara skadd etter et kvarter da DC United tok sin første seier for sesongen. Kamaras lag vant 2-1 over Inter Miami, der David Beckham er deleier.