Ghayas Zahid blir ikke Roma-spiller, ifølge daglig leder i Vålerenga, Stig-Ove Sandnes. FOTO: NTB SCANPIX

Ghayas blir i VIF

Ghayas Zahid til storklubben Roma? Nei, bare tull, svarer VIF-ledelsen.

Fredag meldte TV 2 at VIFs nummer ti, 20 år gamle Ghayas Zahid, er klar for spill i storklubben Roma. Ifølge den norske TV-kanalen er det den italienske storavisen La Gazzetta dello Sport som hevder å vite at det italienske hovedstadslaget og VIF er enige om en deal.

LES OGSÅ: Ghayas Zahid kan bli gullnøkkelen

Blir i VIF

Den mektige sportssjefen Walter Sabatini i Roma skal ha latt seg imponere av VIFs offensive midtbanespiller, og uttalt at han og Roma ønsker å signere Ghayas Zahid, for så å leie ham ut og la han utvikle seg i en annen klubb.

Dagsavisen har ikke fått hovedpersonen Zahid i tale om saken, men i går ettermiddag svarte daglig leder Stig-Ove Sandnes dette:

– Det er sjelden jeg kommenterer rykter. Men denne gangen gjøres et unntak: Dette er bare tullball. Verken vi eller Ghayas Zahid har hørt noe fra Roma, langt mindre er vi i kontraktsforhandlinger, sier Sandnes.

– Kanskje noen andre klubber som er aktuelle?

– Nei, er det korte svaret fra daglig leder i VIF Fotball.

Følg oss på Twitter og Facebook!

– Haster ikke

Trener Kjetil Rekdal har lenge sagt at han er forberedt på at Zahid kan forsvinne allerede i sommer.

– Det er en del av den bransjen vi jobber i. Gode spillere kan forsvinne. Zahid er en god spiller. Det er klart større klubber enn Vålerenga også har fått med seg hva han står for, sier Kjetil Rekdal til Dagsavisen.

Tidligere har Zahid uttalt seg i Dagsavisen om lysten på proffspill i utlandet:

– Det er helt klart et mål. Men det haster ikke. Jeg utvikler meg i Vålerenga nå, jeg ønsker også å bli stabilt bedre på et høyt nivå. Når tida er moden, kan jeg godt tenke meg å spille i en av de store ligaene.

LES OGSÅ: Ekte VIF-helt fra Oslo øst