Ulf-kaptein Verthoren flytter hjem

Sandnes Ulf-kaptein Niels Vorthoren startet sin karriere i lyseblått strålende, men har i likhet med laget slitt med å levere på et stabilt nivå. Tirsdag ble det klart at det ble med den ene sesongen for Vorthoren.

Følg RA Sporten på Facebook!

Niels Vorthoren er én av ti spillere på utgående kontrakt i Sandnes Ulf, og 30-åringen har nå bestemt seg for å flytte hjem.

– Niels har vært en veldig positiv type å ha i gruppa og en god bidragsyter. Men nå ønsket han å reise hjem til Nederland, sier trener Bengt Sæternes til Sandnesposten.

Kontraktsforhandlinger denne uken

Vidar Nisja, Kristian Brix, Remi Johansen, Vegard Aasen Andreas Dybevik, Bjørnar Holmvik, Jasmin Bogdanovic, Nicklas Frenderup og Roger Ekeland er de ni andre som har utgående kontrakt med klubben.

– Internt prøver vi nå å få resignert de vi ønsker å ha med oss videre, og der er vi allerede godt i gang med samtaler med spillerne. Videre er det naturlig at vi får noen inn, men det avhenger litt av hvor mange spillere vi får resignert. Men også der er vi godt i gang med type profiler vi ønsker oss, og også med konkrete navn, sier Sæternes til RA.

Sandnes Ulf-treneren sier at de nå skal trene ut november, og at han ønsker å være så godt som ferdig med spillerlogistikken før de lyseblå starter opp igjen med treningene i begynnelsen av januar.

– I fjor ble det litt vel mange utskiftninger, så jeg håper at vi ikke må bytte ut så mange i år. Samtidig må vi sørge for at vi har en bred nok tropp til å unngå den type situasjon som vi havnet i denne sommeren, da vi bare hadde ti spillere på trening til tider, sier Sæternes.

LES OGSÅ: – Det ble dessverre en mislykket sesong