Hva er det som er så himla kjekt med å knuse busskur?

DEBATT: Og man lurer. Hva i huleste, heite H…… er det som går av folk? Hva er det som er så fantastisk underholdende med å knuse disse glassplatene, spør Dag Eigil Rusnes.

Skrevet av: Dag Eigil Rusnes

Nok en uke, nok en helg. Man er ute og lufter hunden, og som vanlig vandrer vi forbi den lokale bussholdeplassen. Og hva er det man ser? Ganske riktig: Nok en gang har barske og råsterke apemennesker underholdt seg selv og andre med å knuse en av glassrutene i busskuret. De virkelig tiltakslystne blant oss har fått utløp for sin testosteronbefengte virketrang, noe de gjør stadig vekk på ulike steder i byen, og vi tripper forsiktig forbi knasende glasskår, spredt ut over et etter måten stort område.

Og man lurer. Hva i huleste, heite H…… er det som går av folk? Hva er det som er så fantastisk underholdende med å knuse disse glassplatene? Og samtidig gjøre det rimelig utrivelig for både to- og firbente? Komplette idioter på sub-analt aperonk-nivå, som nettopp har klatret ned fra trærne? Folk som må få lønna si utbetalt i hamburgere og bananer? Nei, la oss få tilbake de gamle busskurene, de gamle, grå av betong, helt uten glassruter. Så kan idiotene sparke og slå så mye de orker. Eller gjort samfunnet en tjeneste ved å renne idiotskallene sine rett i murveggen.

Men ellers har man bra, bortsett fra de mer permanente plagene. Ha en fin dag!