Trikkeligaen

VIF-juvelen om tyske speidere: – De var her for å se en bra kamp. Den ble ødelagt etter et kvarter

Tyske klubber var på plass under Vålerengas kamp mot Bodø/Glimt søndag. Osame Sahraoui satser på at det kommer nye sjanser til å imponere.

VALLE (Dagsavisen): Dagsavisen kjenner til at tre tyske klubber, deriblant Bundesliga-giganten Schalke 04, var på plass på Intility Arena for å se Vålerengas juveler da det ble 0-6-tap mot Glimt søndag. Magnus Sjøeng tidlige utvisning på 0-0 satte sitt tydelige preg på oppgjøret.

VIFs Osame Sahraoui har tidligere vært åpen om interessen fra Tyskland overfor Dagsavisen. Selv fikk han lite til i spill elleve mot ti, og ble byttet ut av trener Dag-Eilev Fagermo ved pause.

– Selvfølgelig, de (tyske speiderne) var jo her for å se en bra kamp. Så ble kampen ødelagt etter et kvarter, og jeg ble byttet ut i tillegg. Slik er det. Det får jeg ikke gjort noe med nå. Men det kommer forhåpentlig nye muligheter, sier han til Dagsavisen.

Les alt om Vålerenga her!

21-åringen er naturlig nok skuffet over nedturen mot bodøværingene.

– Utvisningen preget alt. Glimt fikk rom overalt. De fikk spille. Og da er de gode, sier Sahraoui.

– Hvordan vurderer du medaljemulighetene nå, etter tap i de viktige kampene mot Rosenborg og Glimt?

– Vi fokuserer ikke på de to kampene. Det må vi legge bort. Vi tapte, men nå må vi nullstille. Vi har en ny kamp (borte mot Odd) til helgen, så nå skal vi jobbe mot tre poeng der.

– Hvordan snur dere det etter disse to tapene?

– På samme måte som vi snudde det da vi hadde den tunge rekken tidligere denne sesongen. Vi nullstiller, har bra moral, så skal vi komme oss opp igjen.

Angrepsspilleren legger ikke skjul på at stemningen i garderoben var tung etter seksmålstapet søndag.

– Det er vanskelig å sette ord på det. De ter tøft, selvfølgelig, men vi får ikke gjort noe mer med det nå. Vi prøvde, vi løp. Men vi møtte et bra lag som straffet oss hardt med elleve mot ti, konstaterer VIF-stjernen.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Mer fra Dagsavisen