Trikkeligaen

Fagermo fnyser av «useriøst» Sahraoui-bud: – Mindre enn det Grorud hadde bydd

Vålerenga-treneren bruker null energi på Sahraoui-framstøtet fra Æresdivisjon-klubb.

VALLE (Dagsavisen): Cambuur bekreftet nylig at klubben hadde lagt inn bud til VIF i håp om å sikre seg kantspiller Osame Sahraoui. Også Heerenveen skal være interessert, ifølge nederlandske medier. Dag-Eilev Fagermo er imidlertid ikke imponert.

– Det var et mindre bud enn det Grorud hadde bydd for ham. Det var useriøst, rett og slett, sier Vålerengas trener til Dagsavisen.

På spørsmål om han tror Sahraoui blir solgt i dette vinduet, svarer Fagermo følgende:

– Jeg tror ikke han forsvinner, nei.

Osame Sahraoui etter 3-1-seieren mot Sandefjord søndag.

Les alt om Vålerenga her!

Svarer på Børven-ryktene

Fagermo og co. har så langt i sommervinduet sikret seg midtstopper Stefan Strandberg og keeper Per Kristian Bråtveit, samt talentet Stian Sjøvold Thorstensen. I tillegg er danske Ali Almosawe på prøvespill. Men det kan komme enda flere nye fjes inn portene på Intility Arena. Tirsdag meldte flere medier at Torgeir Børven nærmer seg en overgang til VIF. Dagsavisen har tidligere omtalt VIF-interessen for Børven. Det gode forholdet mellom spissen og trener Fagermo skal være en viktig faktor i at 30-åringen vil til Vålerenga.

– Er Børven klar?

– Det tror jeg ikke. Det må du ta med Joacim (Jonsson, VIF-sportssjef). Men han er en av de aktuelle kandidatene vi har jobbet med, sier Fagermo.

Torgeir Børven på Vålerenga-trening mandag.

– Har skadeproblemene til Børven vært en bekymring? Passer han inn i planen deres her?

– Det må vi ta hvis det blir noe av. Men vi henter jo ikke spillere vi tror har skader. Det ville jo vært dumt. Vi har et veldig bra medisinsk apparat, og tar grundige tester. Akkurat Børven har jo til og med vært her tidligere og gått gjennom en operasjon. Så han har vi veldig kontroll på.

Har troen

– Har du fortsatt tro på kvalitetene hans?

– Det har jeg absolutt. Han kan spille i flere år til, han.

Fagermo viser igjen til Jonsson, men Dagsavisen får opplyst fra VIF at sportssjefen ikke ønsker å svare på spørsmål om Børven. Jonsson har så langt ikke besvart Dagsavisens direkte henvendelser.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Mer fra Dagsavisen