Trikkeligaen

VIF-juvelen om ryktene: – Alle vil jo ha et eventyr

Osame Sahraoui har flere beilere etter gode prestasjoner i Vålerenga-trøya. 21-åringen innrømmer at han har et stort valg foran seg.

INTILITY ARENA (Dagsavisen): Sahraoui vartet opp med en flott scoring da Vålerenga smadret Aalesund med 4-0 i Eliteserien søndag. Stortalentet har tidligere fått kritikk for få scoringer, men sier han ikke har latt seg affisere.

– Alle vil «ta» folk på noe. De eneste de har kunnet ta meg på, har vært at jeg ikke har scoret. Nå må jeg bare fortsette å være i den flyten jeg er i, og få de målene, sier Sahraoui til Dagsavisen.

Han har tidligere snakket med Dagsavisen om interessen fra Frankrike, Tyskland og Nederland. For få dager siden skrev nederlandske medier om konkret interesse fra klubber som Cambuur og Heerenveen, som begge spiller på øverste nivå i Nederland.

Skåring

Les alt om Vålerenga her!

Cambuur-bud

Tidligere denne uken kunne Leeuwarder Courant røpe at Cambuur har lagt inn bud på Sahraoui, noe Cambuur-toppen Foeke Booy sågar bekreftet overfor avisen. Booy la imidlertid til at en avtale «kan bli vanskelig», men at klubben fortsatt håper på en Sahraoui-avtale.

– Interesse har jeg hatt rundt meg fra første kamp for Vålerenga. Akkurat nå tenker jeg bare på de tre poengene mot Aalesund, sier hovedpersonen selv til Dagsavisen.

Han er ordknapp om framstøtene fra Nederland.

– Det er selvfølgelig morsomt. Men som jeg har sagt tidligere – jeg fokuserer mest på hva jeg kan gjøre noe med selv. Resten tar agenten min (Mohammed Fellah) seg av, svarer 21-åringen.

– Ønsker du å dra ut allerede i dette vinduet?

– Vanskelig å si. Alle vil jo ha et eventyr. Men man vet ikke når det kommer. Jeg tar steg for steg. Så når det kommer, kan vi prate mer om det, sier Vålerenga-profilen og gliser.

Skal ikke bli benkesliter

– Hva tenker du om Nederland kontra Frankrike og Tyskland, for eksempel?

– Alle de tre ligaene der er store ligaer. Veldig bra ligaer. Så får vi se om jeg er der eller ikke, sier han.

– Hvis du drar – må du da spille fast?

– Det er selvfølgelig et stort valg når man skal dra et nytt sted. Jeg tenker mest på prosjektet rundt meg, om klubben virkelig vil ha meg og hvilke ambisjoner de har for meg. Man vil ikke dra et sted for å sitte på benken, poengterer Osame Sahraoui.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

---

Kampfakta

Fotball søndag, Eliteserien, 17. runde

Vålerenga – Aalesund 4-0 (0-0)

Intility Arena, 7.855 tilskuere

Mål: 1-0 Odin Thiago Holm (60), 2-0 Osame Sahraoui (62), 3-0 Henrik Udahl (70), 4-0 Seedy Jatta (90)

Gult kort: Nikolai Hopland og Torbjørn Kallevåg, Aalesund

Dommer: Rohit Saggi, Drafn

Vålerenga (4-3-3): Magnus Sjøeng – Vegar Eggen Hedenstad, Jonatan Tollås Nation, Fredrik Oldrup Jensen (Brage Skaret fra 86.), Leonard Zuta – Tobias Christensen (Jones El-Abdellaoui fra 88.), Odin Thiago Holm, Petter Strand – Amor Layouni (Magnus Riisnæs fra 79.), Henrik Udahl (Seedy Jatta fra 79.), Osame Sahraoui (Jacob Dicko Eng fra 79.)

---

Mer fra Dagsavisen