trikkeligaen

VIF-treneren gir seg – klubben jakter etterfølgeren

Vålerengas dametrener Jack Majgaard Jensen gir seg i klubben. Nå skal klubben på trenerjakt.

Vålerenga Fotball og Jack Majgaard Jensen er enige om å avslutte samarbeidet, melder Vålerenga i en pressemelding lørdag.

Han har ledet Vålerenga til seier i serie og cupen i 2020 og seier i cupen i 2021.

Den danske hovedtreneren ledet Vålerenga for siste gang fra sidelinjen da laget slo Klepp 3-1 på Jæren lørdag formiddag.

Dansken har hatt en svært slitsom hverdag under koronapandemien da han lenge pendlet mellom hjemmet sitt i Sverige og Oslo.

Selv om Jack Majgaard Jensen synes det er vemodig å forlate klubben, mener han at det er den rette beslutningen.

Fra en fotballtreners perspektiv har det vært to helt vanvittige sesonger her i klubben som jeg ikke ville vært foruten. Pandemien har uten tvil bydd på spesielle utfordringer og ikke minst har det vært en opplevelse i å ta del i klubbens første trofeer. Jeg er stolt over det vi - spillerne, støtteapparatet, klubben og ikke minst de fantastiske supporterne - har oppnådd, men det er en tid for alt og jeg har også behov for å være tett på min familie, sier Jensen ipressemeldingen.

Vålerenga Fotball ønsker å takke Jack Majgaard Jensen for to fine år.

Vålerenga Fotball har nettopp gjennomført en større strategiprosess og vi legger nå føringene for de neste tre årene. Det var derfor naturlig å ha en samtale om hvor vi stod i forhold til en slikt perspektiv. Konklusjonen ble at det var riktig for begge parter å gå hver sin vei ved utgangen av denne sesongen. Vi vil takke Jack for alt han har gjort for klubben. Jack har vært en stor ressurs for Vålerenga og har utviklet en prestasjonsgruppe som har tatt tre pokaler på to år. Det er imponerende og vi ønsker Jack lykke til på veien videre, forteller klubbdirektør Harriet Rudd.

Klubben begynner nå på en prosess for å ansette ny hovedtrener.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen






Mer fra Dagsavisen