Blink-182 avlyser Tons of Rock-konserten

Bandet avlyser alle sine tre konserter i Skandinavia. Tons of Rock har allerede erstatteren klar.

- Blink-182 beklager på det sterkeste men har valgt å avlyse sine konserter i Skandinavia i sommer. Dette inkludere blant annet den planlagte konserten på Tons of Rock torsdag 22. juni, melder Tons of Rock.

- Det er med tungt hjerte at vi må kunngjøre at tre av våre europeiske sommerkonserter må omlegges. Da vi booket turneen i fjor, var vi overbevist om at vi kunne få det hele til å fungere. Imidlertid får vi ikke reist så mye som vi håpet, og vi er nødt til at finne andre datoer i nær fremtid. Vi beklager til alle våre fans som har kjøpt billetter til våre konserter og gledet seg til dem, men vi kommer tilbake snart. Takk for all støtte og forståelse, er bandets uttalelse.

Men Tons of Rock har snudd seg raskt og funnet en løsning.

- Det er under en måned til årets festival og vi har jobbet på spreng for å finne en best mulig løsning på dette. Vi er derfor overlykkelig over å ha sikret oss Norges beste rockeband Turbonegro. Bandet trenger ingen ytterligere introduksjon og vi gleder oss enormt til at de skal filleriste Fredriksten Festning 22. juni med sin tidløse deathpunk.

- I tillegg har vi omrokkert programmet og fått utvidet torsdag 22. juni med hele 3 nye band. Eluveitie kjent for sin melodiøse og folkeinspirerte metal og fra når fylte teltet til randen sist de besøkte Tons of Rock er nå klare for hovedscenen. Sveitserne sine 5 største hits har til sammen 100 millioner views på Youtube, og blir garantert et populært tilskudd til årets line-up. Fra Sveits kommer også ekstrem metalmonsteret Bolzer, melder festivalen på sine Facebooksider.

Den unike duoen er noe av det mest spennende som har vokst frem fra metal-undergrunnen de siste årene, og vil garantert bli en maktdemonstrasjon på Tons of Rock. Videre er det svenske hardrock-maskineriet Bombus klare. Tradisjonsbærere av den gamle skolen, som leverer akkurat det Tons of Rock publikumet vil ha.

Blink-182 hadde tre konserter på programmet i Skandianavia og har avlyst alle. De to andre er Roskilde og Grøna Lund i Stockholm.