Mann siktet for drap i Moss samtykker til fengsling

En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet i Moss onsdag ettermiddag. En 30 år gammel mann som er siktet for drap, samtykker til varetektsfengsling.

Det opplyser den siktedes forsvarer Sille Heidar.

– Han har samtykket til fire uker varetekt, sier Heidar til NTB torsdag morgen.

30-åringen vil bli begjært varetektsfengslet og framstilt for fengsling torsdag.

Onsdag kveld satt han i avhør med politiet. I avhør har han erkjent de faktiske forhold, men han har ikke formelt tatt stilling til skyldspørsmålet, sa jourhavende jurist John Skarpeid i Øst politidistrikt til NTB onsdag kveld.

– Han har erkjent de faktiske forholdene, men har ikke tatt stilling til straffskyld, bekrefter forsvareren torsdag morgen.

Nye avhør torsdag

Ifølge TV 2 vil det trolig bli gjennomført nye avhørt av den siktede i løpet av torsdag.

I 14-tiden onsdag ettermiddag dro politiet til en adresse på Jeløy etter å ha mottatt melding fra en av kvinnenes arbeidskolleger. Kollegaen var bekymret siden kvinnen ikke hadde møtt på jobb de to siste dagene.

Kvinnen ble funnet død av politiet. En 30 år gammel mann som oppholdt seg på stedet, ble pågrepet av politiet og er nå siktet for drap.

Ikke i slekt

– Vi vil foreløpig ikke si noe om hva slags relasjon de to har hatt til hverandre, sa Skarpeid til NTB onsdag kveld.

Til Dagbladet sa Skarpeid at de to ikke er i slekt, men at de ikke var ukjente for hverandre.

Politiet vil foreløpig ikke bekrefte om den døde kvinnen ble funnet inne eller utenfor adressen på Jeløy, eller si noe om det er gjort funn av drapsvåpen.

Politiets arbeid foregår utendørs der det blant annet har blitt satt opp et telt for å dekke til en bil på parkeringsplassen.

(©NTB)