Sport

Sår tvil om Kjartansson-overgang

Etter at flere norske medier, og flere sportsjournalister på Twitter tirsdag kveld meldte om at en overgang var i boks for Vidar Örn Kjartansson, kommer nå kontrabeskjeden fra Kjartanssons agent.

Vidar Örn Kjartansson-sagaen ruller videre onsdag formiddag, etter at det i natt virket ganske så sikkert at den tidligere storscoreren skulle ende opp i Vålerenga. Blant annet TV2, Nettavisen og Eurosport erfarte at en overgang var i boks, i tillegg til den respekterte svenske journalisten Daniel Kristoffersson på Twitter.

– Vidar Örn Kjartansson har skrevet under for Vålerenga, og presenteres innen kort tid, skrev Kristoffersson onsdag morgen.

Les også: – Kjartansson nærmer seg Vålerenga (+)

Agenten hevder det kan ta 3-5 dager til

TV3 Sports journalist, Orri Rafn Sigurdarson, helte likevel kaldt vann nedover årene til Vålerenga-fansen da han senere på dagen opplyste om at overgangen ikke er like mye i boks som de fleste norske mediene ser ut til å tro.

– Han har ikke underskrevet noen kontrakt enda. Det er tre klubber som er virkelig interessert i spilleren, og vi kikker på det nå. Det skal være klart innen de neste 3-5 dagene hva som skjer, har Kjartansson-agent Olafur Gardarson uttalt til Sigurdarson som han gjengir på sin Twitter-konto.

Selv om det svenske overgangsvinduet stengte natt til onsdag, er Kjartansson klubbløs, og dermed kan han signere fritt for hvilken klubb han vil selv om overgangsvinduet har stengt. Både i Danmark og i Norge er overgangsvinduet åpent til 5. oktober, og i Norge åpner ikke overgangsvinduet før tirsdag 8. september.

– Vi har fulgt med han og snakket med hans folk, og synes det er veldig spennende om vi kunne få til det. Så vi jobber med saken. Alt er ikke klart, men vi jobber på, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen til VG.

Dagsavisen har også vært i kontakt med Kjartanssons agent, men han har ikke besvart våre henvendelser.

Les også: Gamle kjenninger kan være på vei til Vålerenga (+)

Mer fra Dagsavisen