Fem år etter at han forlot Viking, da han ikke fikk seniorkontrakt med klubben, returnerer nå Viljar Vevatne til Viking og Jåttåvågen. Foto: Erik Sergio Auklend

Vevatne signerte for Viking

Etter å ha signalisert selv at han ikke ville skrive ny kontrakt med Sandnes Ulf etter forrige sesong, ble Viljar Vevatne fredag offisielt bekreftet som ny Viking-spiller.

Følg RA Sporten på Facebook!

Som RA har skrevet flere ganger har Viking og Viljar Vevatne vært enig om at backen skulle vende hjem til de mørkeblå en god stund, og fredag ble det endelig bekreftet at backen hadde signert kontrakten med Viking.

– Jeg kan bekrefte at Viljar Vevatne har skrevet under på kontrakten med Viking, skriver daglig leder Eirik Henningsen til RA i en sms.

Backen er flasket opp i Viking-systemet, og spilte for klubben helt opp til junioralder.

Da han ikke fikk seniorkontrakt med Viking, meldte han overgang til Bryne foran 2014-sesongen. I 2015 gikk turen videre til Brann, men etter å ha slitt med spilletiden der vendte han nesen hjemover.

Sommeren 2016 skrev han under for Sandnes Ulf, der han har spilt mer eller mindre fast siden. Nå går altså turen tilbake til barndomsklubben Viking på en kontrakt som strekker seg ut sesongen 2020.

Vevatne har også 12 landskamper på aldersbestemte landslag.

LES OGSÅ: Grønt lys for å signere spillere