Tommy er tilbake: – Nå kan det bare gå oppover

Oilers vant 4-2 i toppkampen mot Frisk Asker. Seieren smakte ekstra godt for Tommy Kristiansen.

Følg RA Sporten på

Tommy Kristiansen har levert syv poeng på sine 16 første kamper denne sesongen. Det var før kveldens kamp. For Kristiansen var det derfor deilig å score to mål i toppkampen mot Frisk Asker.

– Jeg følte at det løsnet skikkelig i dag. Det er deilig når målene kommer. Jeg har hatt sjansene, men det begynte å sette seg litt, sier Tommy Kristiansen til RA etter kampen.

Kristiansen har tatt lite utvisninger denne sesongen, sammenlignet med tidligere sesonger. I dag leverte Kristiansen to mål og 14 utvisningsminutter. På spørsmålet om det var gamle Tommy som var tilbake kom svaret raskt.

– Det var kanskje gamle Tommy i dag. I dag følte jeg at det ble en god kamp allerede da jeg kom til hallen. Nå har jeg hatt min downperiode, så nå kan det bare gå oppover, sier en smilende Kristiansen.

På tross av seks poeng på de tre siste kampene før kveldens kamp har Oilers hatt en spillemessig dårlig periode. Mot Narvik var det en svak avslutning på kampen, før en dårlig kamp som endte med seier mot Manglerud Star og tapet på Lillehammer. Tomålsscoreren er fornøyd med å levere igjen allerede nå.

– Det er deilig. Vi har hatt en downperiode og kun tapt tre poeng. Det gjør jeg gjerne hvert år. Vi finner en måte å vinne på uansett, selv om vi har tapt en kamp på fulltid. Hvis det fortsetter slik blir det i alle fall seriegull, slår Kristiansen fast.

Serieleder Oilers har nå tatt tilbake luken på 14 poeng ned til Storhamar. Dette er ikke noe Oilers og Kristiansen tenker mye på.

– Jeg tror ikke vi vet om luken. Jeg ser ikke så mye på tabellen. Vi kriger kun for å levere hver kamp. Jeg visste vi hadde en luke, men aner ikke hvor mange poeng, sier Kristiansen.

Ishockey, Get-ligaen

Oilers-Frisk 4–2 (2-1, 0-1, 2-0)

DNB Arena.

Mål: 1. periode: 1–0 (1.11) Tommy Kristiansen (David Morley, Nolan Zajac), 2-0 (3.12) Magnus Hoff, 2-1 (13.44) Alexandre (Bastiansen, Dokken).

2. periode: 2-2 (26.18) Gustafsson (Alexandre, Bastiansen).

3. periode: 3-2 (48.02) Kristiansen (Zajac, Dan Kissel), 4-2 (59.08) Kristian Forsberg).

Utvisninger: Oilers 8 x 2 min. 1 x 10 min., Frisk 6 x 2 min.