Selv om flere sentrale spillere var tilbake på banen klarte de aldri å gjøre det spennende mot Bækkelaget.

Bilde 1 av 3

Følg RA Sporten på

– I dag var det elendig, rett og slett årsverste av oss, sier en frustrert Scott Harrington til RA.

Til tross for at Kjartan Johansen, Ole-André Lerang, Vegard Dybdahl og Sindre Johannesen alle var tilbake på banen igjen, tapte de mørkeblå 22–35 mot Bækkelaget.

– Vi kollapset både i angrep og i forsvar. Vi mistet helt troen på ferdighetene våre, og turte ikke å ta skuddene vi burde sier Harrington.

Kjartan Johansen var en av spillerne som var tilbake fra sykdom. Foto: Håkon Mannsåker

Vikings toppscorer, Kjartan Johansen, var en av spillerne som var tilbake fra sykdom. Foto: Håkon Mannsåker

Gikk femten minutter uten scoring

Viking gikk hardt ut fra start og tok ledelsen 3–0 etter kun fem minutter. Bækkelaget-spillerne virket nærmest sjokkerte. I forsvar klarte Viking å holde bortelagets storscorer, Emil Midtbø Sundal, i sjakk.

Bækkelaget tok seg raskt sammen, og tok ledelsen 3–6 etter halvspilt omgang. Da hadde ikke Viking scoret mål på over ti minutter.

Og bortelaget fortsatte å tette igjen bakover, samtidig som de scoret på flere av sine sjanser. Viking scoret faktisk kun ett fattig mål fra det var spilt fem minutter - til det 25 minuttet.

Lagene gikk til pause på stillingen 8–14.

Comeback

Sindre Johannessen gjorde comeback etter skaden han pådro seg like før sesongstart.

Han kom inn som et friskt pust i andre omgang, og var et lysglimt i det som ellers var en bekmørk kveld for Viking.

– Det var deilig å være tilbake på banen, selv om det ble stygt i dag, sier Johannessen til RA.

Sindre Johannessen kom inn og scoret tre mål i andre omgang. Foto: Håkon Mannsåker

Økte ledelsen

Etter pause økte Bækkelaget ledelsen. Ti minutter ut i andre omgang hadde Oslo-laget gått opp i en timålsledelse.

Sundal som har vært Rema 1000-ligaens toppscorer de tre siste sesongene, vise tidvis sine enorme skuddferdigheter.

Videre i andre omgang fortsatte bortelaget å øke ledelsen. Dermed ble det ingen spenning i kampen, og Viking gikk på sitt tredje strake tap. To av tapene kom i Rema 1000-ligaen, hvor Viking nå ligger på 10. plass med fire poeng.