Sandnes Ulf

Drømmemål fra Memedov avgjorde for Ulf

Sandnes Ulf slo Arendal 1-0 i en treningskamp på Østerhus Arena lørdag formiddag. Avgjørelsen kom med siste sparket på ballen med det som var et drømmetreff fra stortalentet Artan Memedov (18).

Det var mye nesten for de lyseblå i lørdagens treningskamp mot Arendal fra 2. divisjon.

Begge lag hadde sine sjanser, men Sandnes Ulf nok de aller største. Blant annet ved Martin Ramsland og Kristoffer Hay på hodet før pause. I begge tilfellene hadde det vært lite å si på om det ble scoring.

Drømmetreff

Jonas Aune skulle kanskje også hatt et straffespark da han ble lagt ned i feltet.

Etter hvilen var Ingvald Halgunset nærmest i ordinær tid.

Avgjørelsen falt først etter 90 minutter i etterdønningen av en dødball. Arendal klarerte ut på 18 meter hvor unge Memedov, som nylig signerte ny kontrakt, tok ned ballen. Den klinte han rett i krysset til 1–0. Det var det siste som skjedde i kampen.

– Jeg hørte dommeren si rett før scoringen at det bare var ett minutt igjen av kampen. Jeg tenkte at hvis jeg fikk ballen nå, så skulle jeg bare «blaste» den ballen i krysset. Heldigvis fikk jeg ballen, og da var det bare å hamre til på volley, sa matchvinneren til Sandnesposten etter kampen.

Forbedringspotensial

Dermed fikk en stadig mer ung og lokal utgave av Ulf en opptur og holdt nullen igjen. I de første kampene denne vinteren så laget på ingen måte gnistrende ut da det tapte 4–1 for Viking og 3–0 for Bryne. Etter det har de vunnet 5–0 mot Vard fra 2. divisjon.

Trener Bjarne Berntsen to med seg nok en smultring bakover, men erkjenner at det er mye å rette på fortsatt.

– Det største forbedringspotensial vi har er valgene vi tar på den siste tredjedelen. Det er altfor mye slurv der. Det var en litt ujevn første omgang, men jeg synes vi kontrollerer kampen i etter pause, sa Berntsen til Sandnesposten.

Klubbens neste kamper vil spilles i Tyrkia hvor de nå drar på treningsleir.