Kongelig åpning av årets Nordic Edge Expo

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon åpner den digitale konferansen Nordic Edge Expo 2020 23. september.

Det melder Nordic Edge Expo i en pressmelding mandag. Nordc Edge Expo 2020 blir en digital konferanse med tema Rethink Normality. 

– Nordens ledende smartbykonferanse tenker nytt, og inviterer til direkte sendinger fra Stavanger, Oslo, København, Helsinki, Helsingborg og Brussel. I et nordisk fellesskap vil konferansen belyse samarbeid, utvikling og trender for bærekraftige byer og samfunn, på tvers av sektorer, står det i pressmeldingen. 
 
Videre skriver organisasjonen at Kronprinsen er opptatt av norsk næringsutvikling og innovasjon, og engasjerer seg spesielt for gründere og det grønne skiftet. I miljøspørsmål kombinerer Kronprins Haakon interessen for bærekraftig utvikling og interessen for innovasjon. Han tror på at tekniske nyvinninger bærer miljøaspektet i seg og vil bidra til å løse utfordringene vi står overfor. 
 
– Vi er svært glade for at H.K.H Kronprins Haakon har takket ja til å åpne Nordic Edge Expo. Temaene på konferansen gjenspeiler i høy grad Kronprinsens interesseområder, sier daglig leder Stig Finnesand i Nordic Edge. 

Møtes for å dele erfaringer

Nordic Edge Expo arrangeres for sjette gang, og er Nordens ledende møteplass for beslutningstakere, teknologientusiaster, gründere, start-ups og investorer med ambisjoner innen smarte byer og samfunn. 
Her møtes offentlig sektor i det private næringsliv og organisasjoner for å dele erfaringer, diskutere utfordringer og presentere løsninger. I tillegg til programmet på hovedscenene er Ungt Entreprenørskap sitt årlige kick-off for ungdomsbedrifter lagt til Nordic Edge Expo. Det samme er EdTech KnowHow-konferansen for lærere, i regi av Universitetet i Stavanger.  

23. september – Nordic Edge konferanse i samsending fra seks byer. 
21.-25. september – Utstillerdager med mulighet for samhandling, møter og direktesendinger. 
23.-25. september – Tematiske workshops fra Europa og Asia.