Solid vakthold og få rapporter om bråk inne på utestedene viser at bransjen gjør jobben sin i samarbeid med politiet, skriver Bjørn G. Sæbø. Foto: Lasse Hansen

Dette skjedde i natt

Politiet har hatt en natt fylt med slåsskamper, fyll og urinering.

Alle hendelsene beskrevet under er meldt inn av operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt på Twitter. 

Mann slått ned 

Klokken 23.30 tvitret politiet at en mann (39) hadde blitt slått ned i Stavanger sentrum. Han skal angivelig ha blitt slått flere ganger mens han lå nede. Gjerningsmannen stakk fra stedet. Pasienten ble tatt med av ambulanse. Politiet avhørte vitner på stedet. 

Urinerte, ble bortvist

Klokken 00.00 ble en mann (34) bortvist fra Sandnes sentrum etter å urinert i full offentlighet. Saken ble anmeldt. 

Anmeldt for kroppskrenkelse

01.45 ble en mann i 20-årene pågrepet og anmeldt for kroppskrenkelse mot dørvakt og bartender på et utested i Stavanger.

To i arrest

I Randaberg havnet to menn i 20-årene i arrest etter melding om at de to slåss i et busskur. Begge utagerte da politiet kom. De anmeldes for ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig tjenestemann. Tweeten fra politiet kom klokken 02.20.

Bortvist etter dårlig oppførsel

Rundt 03.35 blir en kranglete mann i 20-årene bortvist fra Sandnes sentrum. Mannen oppførte seg dårlig på et utested. 

Hjemmelaget mat på nattestid

I halv sju tiden i morges fikk noen føle konsekvensene av natten, da en mann i 20-årene sovnet under matlagning. Det første til tørrkoking, som igjen førte til at brannvesenet og politiet rykket ut. Saken anmeldes.

Kutt i ansiktet

I Haugesund gikk fredagskvelden heller ikke knirkefritt. En del bortvisninger og en slåsskamp der en mann i 30-årene fikk flere kutt i ansiktet. Sak ble opprettet, men det virker som ingen har blitt tatt for ugjerningen ennå.