trikkeligaen

Vålerenga har gitt Näsberg nytt tilbud – nå åpner agenten for enighet

VIF gir ikke opp håpet om at Ivan Näsberg skal bli med videre på Valle. Nå har stopperen fått et nytt kontraktsforslag, og agenten åpner for at partene kan bli enige.

Näsbergs nåværende avtale med Vålerenga går ut til sommeren, og VIF-trener Dag-Eilev Fagermo uttalte nylig til VG at han hadde gitt opp å få med stopperen videre. Men nå kan et nytt håp tennes hos VIF-fansen.

– Forrige uke fikk Ivan et nytt kontraktstilbud av oss. Ballen er på hans halvdel nå. Så da får vi se, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen til Dagsavisen.

– Vi har sagt at Ivan er en man kan bygge et lag og en tropp rundt. Så er ikke situasjonen helt i våre hender. Men vi spurte om et nytt møte, og det ville de stille opp på. Så snakket vi om det som har vært, og om det som kan bli, fortsetter han.

Langtidstilbud

Fra Vålerengas side var møtet positivt.

– Vi ønsket at Ivans agent skulle ta møtet. Og basert på møtet og praten vi hadde der, er Ivan positiv til å vurdere et nytt tilbud, sier Ingebrigtsen.

– Når forventer dere svar?

– Litt av avtalen var at vi skulle få tilbakemelding over helgen. Så vi venter. Foreløpig har vi ikke hørt noe.

– Hva sier magefølelsen?

– Jeg har sluttet å bruke energi på å gjette. Vi får svar når vi får svar. Men vi håper selvfølgelig på et positivt svar.

– Dere vil bygge et lag og en tropp rundt Ivan. Betyr det at dere tilbyr ham en langvarig avtale?

– Vi ønsker jo å forlenge avtalen så lenge som mulig. Så vil forhandlinger vise hva det eventuelt blir. Men vi ønsker å ha Ivan her lenge, sier Ingebrigtsen.

Agenten svarer

Näsberg-agent David Driscoll bekrefter tilbudet fra Vålerenga.

– Ingenting er utelukket for Ivan. Vi har en veldig fin dialog med VIF. Og som Ivan har sagt selv: Blir det videre spill i Norge, er VIF den eneste aktuelle klubben for ham, sier Driscoll til Dagsavisen.

– Når vil dere svare Vålerenga?

– I løpet av ganske kort tid.

– Hva blir avgjørende når Ivan skal bestemme seg for fotballframtiden?

– Den totale pakken. Vi må gjøre det som er riktig steg for Ivan og hans karriere. Både sportslig og økonomisk, sier Driscoll.

Ifølge agenten skorter det ikke på beilere rundt Näsberg, som tidligere har uttalt at han drømmer om spill i utlandet.

– Det er mye interesse. Selvfølgelig er det utenlandske klubber som har tatt kontakt, uten at jeg ønsker å gå inn på hvilke klubber det dreier seg om, sier Driscoll.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Mer fra Dagsavisen