trikkeligaen

Scoret hat trick i straffespark for VIF2. Kan bli solgt til Tromsø

Sakarias Opsahl gjorde det kunststykket i å gjøre hat trick på straffespark for VIF2. Nå skal han være på vei til Tromsø.

Opsahl sto for den sjeldne prestasjonen i lørdagens 2. divisjonskamp mot Moss på Melløs stadion. Det var rekruttlagets første seier for sesongen i avdeling 1.

Søndag meldte itromso at Opsahl er solgt til Tromsø, klubben han var utleid til i fjor.

Tromsø har ikke lagt skjul på at de ønsket spilleren på permanent basis og Opsahl trivdes i Nord-Norge.

Verken Vålerenga eller Tromsø har bekreftet overgangen søndag.

Opsahl er sentral midtbanespiller, men har så langt fått liten tid på Vålerengas midtbane, der det er trangt om plassen. Nå varsles også Odin Thiago Holm snart tilbake og dermed blir det enda tøffere kamp om plassen.

I lørdagens 5–2 seier over Moss kom VIF under tidlig, men Seedy Jatta utlignet før Opsahl satte sine tre straffespark, to før pause, den siste etter. Unggutten Jacob Dicko Eng scoret Vålerengas siste mål to minutter før slutt.

Laget har ny kamp allerede tirsdag mot Hødd på Intility.