Fotball

Hevder Vålerenga er detaljer unna ny joker

Som Dagsavisen tidligere har meldt, nærmer Vålerenga seg en 19 år gammel spiss. Ifølge Nettavisen skal det dreie seg om Vitinho.

Dagsavisen skrev søndag at Vålerenga nærmet seg en 19 år gammel brasiliansk spiss.

Nå skal kun detaljer gjenstå før Palmeiras-spissen er klar for Valle-spill, ifølge Nettavisen. Flere brasilianske fotballnettsteder melder også at Vitinho er spilleren Vålerenga henter. Det skal i første omgang dreie seg om en låneavtale, men Vålerenga skal ha sikret seg opsjon på kjøp.

Mandag sa sportssjef Joacim Jonsson til Dagsavisen at klubben jobber med å få inn to erfarne spillere for å styrke troppen før sesongstart. Men i tillegg har man jobbet med en «joker», og nå ser jokeren snart ut til å være i boks. Tidligere tirsdag la Vålerenga ut en spøkefull video på sin Twitter-konto, der sportssjef Jonsson «fant» et joker-kort på gulvet.

Les alt om Vålerenga i Marbella her!

Vitinho er 19 år gammel, men fyller 20 neste måned. Angriperen er 181 centimeter på sokkelesten, og hans fulle navn er Vitor Hugo Ferreira Oliveira, ifølge Transfermarkt.

Spissen er funnet av Vålerenga-speider Fredrik Wisur Hansen. Han fulgte en ungdomsturnering i Sao Paolo i Brasil i januar.

– Man får kontakter og utvider nettverket. Det er mange som kartlegger spillere i Brasil, sa han i Dagsavisen-podkasten Trikkeligaen forrige måned.

Saken er oppdatert


Mer fra Dagsavisen