PALM BEACH, FLORIDA- NOVEMBER 03: People stand in line to vote at the Morton and Barbara Mandel Recreation Center on November 03, 2020 in Palm Beach, Florida. After a record-breaking early voting turnout, Americans head to the polls on the last day to cast their vote for incumbent U.S. President Donald Trump or Democratic nominee Joe Biden in the 2020 presidential election.   Joe Raedle/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Verden

Ekspert om USA: – Vi trenger dialog, ikke at vi skriker til hverandre

En nasjonal forsoningskommisjon kan være løsningen for å samle USA etter valget, tror ekspert Jennifer Leigh Bailey. Tungt bevæpnede militsgrupper har tatt til gatene og i internettfora snakkes det om borgerkrig.

Hei!

Denne artikkelen krever abonnement.

Du må logge inn for å lese videre