Nyheter

Keeper klar for VIF: – Jeg gleder meg til å møte gutta

Tidligere FK Haugesund-keeper Per Kristian Bråtveit er klar for Vålerenga.

I en pressemelding publisert på egne nettsider skriver Vålerenga at de har blitt enige med den svenske klubben Djurgården om en overgang for keeperen. Bråtveit har signert en avtale som strekker seg ut 2022.

– Jeg gleder meg til å møte gutta, være med å snu en litt tøff periode for klubben og ikke minst til å spille foran Klanen. I tillegg blir det bra og bli satt på diett av Dag-Eilev, forteller keeperen.

Bråtveit har tidligere spilt i nederlandske Groningen og franske Nimes Olympique i tillegg til Haugesund og Djurgården. Han står også med en landskamp for Norge, med det såkalte nødlandslaget som spilte 1–1 mot Østerrike.

– I Per Kristian får vi en topp tre-keeper i Eliteserien. Det er en spiller med stor erfaring til tross for sin relativt unge keeper-alder, og han kommer fra en kanonsesong i franske Nimes Olympique, sier VIF-sportssjef Joachim Jonsson.

Han mener det ville vært uansvarlig om de ikke hentet en ny keeper dette overgangsvinduet.

– Med PK, i tillegg til våre to unge sisteskanser står vi nå med Eliteseriens sterkeste keeperteam denne høsten

Også Vålerengas keepertrener er godt fornøyd med den nye sisteskansen.

– Han er en veldig god allround-keeper med masse erfaring fra Eliteserien, og han er en type som vil passe godt inn hos oss. Jeg gleder meg til å få han på plass, forteller Gjermund Østby.


Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra DagsavisenNyeste fra Dagsavisen.no: