Sport

Erik Rønstad slutter som sportssjef i bryteforbundet – blir Moss-leder

Erik Rønstad er ferdig som sportssjef i Norges Bryteforbund. Han går inn i rollen som daglig leder for fotballklubben Moss.

– Vi takker Erik for hans gode bidrag de to årene han har vært ansatt hos oss, og ønsker han lykke til videre i ny jobb, sier generalsekretær Morten Sandnæs i Norges Bryteforbund i en pressemelding.

Den avtroppende sportssjefen ønsker å takke norsk bryting for samarbeidet.

– Jeg har fått enorm respekt for idretten, som jeg vil ta med meg videre i livet, og kommer til å følge med våre jenter og gutter på veien videre. Bryting vil være en stor del av mitt hjerte, sier Rønstad.

Rønstad fortsetter som sportssjef i bryteforbundet ut mars. Forbundet er i gang med å finne en sportslig løsning som omfatter funksjonen som sportssjef.

– Gleder meg

MFK-leder Per Markus Grundesen mener Rønstad er en perfekt match for klubben.

– Erik vet hva som kreves av en klubb i toppsjiktet i norsk fotball. I år tok vi et kjempeskritt med opprykket til OBOS-ligaen, men vi må også bygge videre en organisasjonen som kreves på dette nivået. Den erfaringen og kompetansen som Erik tar med seg i inn i klubben er helt nødvendig for utviklingen videre, sier Grundesen.

Rønstad, som er utdannet innen Sport og Football Management, gleder seg til å ta fatt på den nye jobben. Ifølge MFK starter han opp allerede i januar.

– Det er en ære å få jobbe med en så tradisjonsrik klubb som MFK. Jeg deler både ambisjonen og energien som omgir klubben i dag. Jeg gleder meg veldig til å sette i gang og treffe alle de gode kreftene på MFK-brakka, forteller han.

Nyeste fra Dagsavisen.no: