Nye takter

Karpe slår alle rekorder med ti konserter i Oslo Spektrum

Fansen må vente til høsten 2021 på Magdi og Chirags neste konsert. Da blir det til gjengjeld ti av dem, alle i Oslo Spektrum. Billettene legges ut fredag.

Karpe spilte tre konserter i Oslo Spektrum i 2017, mens de fortsatt het Karpe Diem. De kritikeroste trippelkonsertene, som var det til da største de noensinne hadde gjort, kom i kjølvannet av «Heisann Montebello»-prosjektet. Sammen med den påfølgende turneen med showet ble de dokumentert i en helaftens konsertfilm på kino.

Les også: Karpe på Rockefeller – se bildene fra konserten

Nå tredobler de innsatsen og vel så det. I en pressemelding sendt fra managementet Little Big Sister tidlig torsdag morgen, lover de «det sjukeste liveshowet noensinne når de i 2021 inntar Oslos storstue i en hel måned – denne gangen for å holde hele ti konserter». Det skjer mellom 7. og 28. august 2021. Konsertserien i Oslo Spektrum skal være en fortsettelse av «SAS PLUS/SAS PUSSY»-prosjektet, som Karpe tok med på en klubbturné gjenom hele 2019 og til en overdådig avslutning på årets Øyafestival. Turneen ble lagt opp som en helt spesiell konsertopplevelse med scene i midten og publikum på alle kanter. I Dagsavisen ble også denne konserten belønnet med toppkarakter.

Les også om Karpes avslutningskonsert på Øyafestivalen: Karpe tok av på Øya

Samtidig som Karpe lanserer nyheten om de ti konsertene, løfter de på sløret vedrørende praktbygget de har kjøpt i Skien, Festiviteten som ble bygget som Skiens kulturhus i 1891 og i dag er pusset opp. I forbindelse med konsertene i Oslo Spektrum vil 100 personer totalt få en eksklusiv invitasjon til Skien for å oppleve det Karpe skriver er ideer de har jobbet med i flere år. Alle som kjøper billett til Oslo Spektrum-konsertene kan søke, og de heldige plukkes ut i tiden fram mot oktober 2020.

Les også: Og nå for noe helt annet fra Karpe

Mer fra Dagsavisen