Ødegaard kan returnere til Madrid for millionsum

Spansk radiostasjon hevder å vite Ødegaards Madrid-klausul.

Før årets sesong ble Martin Ødegaard lånt ut til Real Sociedad med intensjonen om at drammenseren først skulle returnere til Bernabeu i 2021, men allerede etter det første halve året i La Real har Ødegaard imponert såpass at spansk presse spekulerer i at Madrid ønsker å hente ham hjem allerede til sommeren.

Begge de to største sportsavisene i Spania, AS og Marca, hevder at Real Madrid vurderer å hente hjem Ødegaard for å erstatte Luka Modric. Marca skrev sågar før Ødegaard og Real Sociedads møte med Real Madrid forrige helg at Ødegaard allerede er på nivå med de fleste midtbanespillerne i de helhvites stjernegalleri.

Verken Real Madrid eller Real Sociedad har kommentert ryktene, men den spanske radiostasjonen Cadena Cope hevder nå at det finnes en klausul i Ødegaards utlånskontrakt som tilsier at Real Madrid må betale Sociedad fire millioner kroner for å hente 20-åringen hjem før planen. Det melder Nettavisen onsdag.

Radiostasjonen mener også å vite at Sociedad betaler Real Madrid to millioner kroner året for å leie nordmannen, som så langt står med to scoringer og tre målgivende for «La Real» denne sesongen.

LES OGSÅ: Sociedad tapte etter å ha tatt ledelsen mot Real Madrid