Nyheter

Kvinne fra Moss funnet død i Fredrikstad – sendes til obduksjon

En kvinne ble funnet død i Fredrikstad tirsdag ettermiddag. Politiet i Øst sier det er for tidlig å si noe om dødsårsaken.

Innsatsleder i Politiet Øst, Terje Marstad fortalte tirsdag kveld at krimteknisk var i ferd med å gjøre seg ferdige på adressen der en person ble funnet død tidligere på dagen. Det er for tidlig å si noe om dødsårsak.

– Nå gjør vi oss ferdige og forsegler åstedet. Det er for tidlig å si noe om dødsårsak. Jeg har ikke fått noen rapport fra krimteknisk ennå, og jeg har ikke mast på dem – det er viktig at de får jobbe i fred. Men hvis det hadde vært noen synlige, tydelige årsaker, om vedkommende hadde hatt en kniv i ryggen, ville de gitt meg beskjed. Avdøde blir nå sendt til obduksjon, sa Marstad.

Politiet anså onsdag fortsatt dødsfallet som mistenkelig, ifølge Fredriksstad Blad.

– Saken er fortsatt under etterforskning, og dødsfallet har status som mistenkelig. Vi har fortsatt flere vitneavhør igjen. Og vedkommende vil bli obdusert, det er rutine ved alle mistenkelige dødsfall, sa krimsjef Geir Willadsen til avisa.

Ikke mistanke om drap

Klokken 15.42 tirsdag ettermiddag skrev Politiet i Øst på Twitter at de var på stedet for å gjøre undersøkelser. Personen ble funnet på en adresse på Ørmen. Operasjonsleder Terje Marstad sa til VG tirsdag at det ikke var mistanke om drap. Ifølge avisa ble den omkomne funnet i tilknytning til de kommunale boligene på Ørmen.

– Det er en person er funnet død i et rom der det huses bostedsløse. Så er vedkommende funnet på et rom hvor det bodde noen andre, sier operasjonslederen til VG.

Opprettet kriseteam

Det er etter hva Demokraten forstår, flere beboere som får bistand etter hendelsen.

– Ettersom det er flere beboere her, har vi iverksatt kriseteam. Det var en annen til stede på rommet, men nå må vi gjøre undersøkelser for å belyse hendelsesforløpet så godt som mulig, sier Marstad.

Han ønsket ikke å gå ut med opplysninger om alder eller kjønn på vedkommende epå det tidspunktet, da ikke alle pårørende hadde blitt varslet ennå. Onsdag skriver Fredriksstad Blad at det dreier seg om en voksen kvinne fra Moss.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Nyeste fra Dagsavisen.no: