Sport

Tøff serieåpning for MS

Manglerud Star serieåpner borte mot Stavanger Oilers torsdag kveld.

Mathias Trygg gleder seg til åpningen. Han vil at klubben setter seg tøffe mål.

– Treningskamper er en ting, men jeg kjenner at jeg gleder meg til kampene begynner å bety noe mer, sier Mathias Trygg da Dagsavisen møtte han i Manglerudhallen dagen før sesongåpningen.

Trygg er klar på at laget har et en tøff utfordring på borteis mot laget som slo de regjerende mesterne Storhamar 1-2 borte søndag.

Les også: Roy Johansen misfornøyd med spilleforholdene (DA+)

Hopper i det

– Det er kanskje den tøffeste bortekampen i sesongen, men det er kanskje like greit å hoppe rett ut i det, smiler veteranen.

– Men vi har alle muligheter til å ta poeng og vinne. Spiller vi vår beste hockey er det mulig, slår han fast.

I fjor havnet Manglerud Star på sjuendeplass i seriespillet og holdt sølvvinner Sparta til seks kamper i kvartfinalen i sluttspillet. Trygg håper MS kan gjør det enda bedre i år.

– Det er så mye usikkerhet rundt mange av lagene så jeg synes det er vanskelig å gjette hvor vi havner på tabellen, men målet må være å ta flere poeng enn vi gjorde i fjor, sier han.

Les også: Tilbake i norsk hockey etter ti år (DA+)

Semifinalehåp

– Og hva med sluttspillet?

– Skal MS utvikle seg som klubb må vi tørre å sette oss store mål, og vi må tørre å si det høyt. I fjor røyk vi i kvartfinalen mot Sparta der vi følte vi kunne gjort det bedre, i år håper jeg derfor vi kan ta oss videre til en semifinale, sier Trygg.

Torsdag kveld får han og MS sine første svar.

Les også: Planen som kan gi VIF-gull (DA+)

Mer fra Dagsavisen