Sport

KFUM mister Mansour Gueye til Sogndal

Mansour Gueye har vært en bauta i midtforsvaret til KFUM de siste sesongene, men blir ikke å se på Ekeberg denne sesongen. Stopperen skriver etter alt å dømme under for Sogndal i løpet av kort tid.

Både Sogndal og KFUM melder på sine hjemmesider at overgangen nå er i orden, for Gueye som har deltatt på treninger med Eirik Bakkes menn de siste dagene.

–  Mansour har etter hvert blitt en leder i laget vårt. Fra benketilværelse i Strømmen, har han gjennom denne perioden i KFUM blitt en av OBOS-ligaens beste midtstoppere. Jeg unner han denne muligheten i Sogndal, samtidig som jeg synes det er synd at han havner hos en rival av oss. Jeg vil også trekke frem mennesket Mansour. Det er synd å miste den personligheten. Varm, god, omsorgsfull og en god leder. Jobben hans på akademiet har vært uvurderlig. Han er elsket av unga, sier KFUM-trener Jørgen Isnes til klubbens hjemmesider.

Gueye har tidligere spilt for Oslo City, Skeid og Strømmen, og kom til KFUM i 2018. I Kåffa har det så langt blitt 61 kamper og tre mål, før det nå altså ser ut til at stopperen drar videre til Sogndal.

– Jeg har hatt fine år i KFUM, og nettopp derfor er det med blandede følelser at jeg bytter klubb. Jeg har trivdes veldig godt, med spillere, trenerteam og alle rundt klubben. Jeg vil takke alle som har bidratt til å gjøre oppholdet i KFUM så bra for meg, sier Mansour.

Før jul signerte stopperkollega Jørgen Hammer ny kontrakt med Kåffa, som i januar også signerte Aron Kiil Olsen.

Les også: Skeid henter talentfull unggutt fra Lyn: – En spiller vi har veldig troa på (+)

Mer fra Dagsavisen