Messi med drømmemål i etterlengtet Inter Miami-seier: – Gjør sånne ting hele tiden

Lionel Messi og Luis Suárez noterte seg begge på scoringslisten sa Inter Miami vant 3-2 borte mot Sporting Kansas City i MLS natt til søndag.

Det var Miami-klubbens første seier på seks kamper i alle turneringer. Sist de stakk av med tre poeng var 3-1-seieren borte over DC United 16. mars.

Seieren sendte også Inter Miami opp på tabelltopp igjen. New York RB har riktignok like mange poeng og én kamp mindre spilt.

Det var imidlertid vertene som kom best i gang da Erik Thommy sendte Sporting i ledelsen etter bare seks minutter.

Ledelsen holdt riktignok bare i 12 minutter før Diego Gómez utlignet etter å ha blitt spilt opp av Messi. Seks minutter inn i andre omgang fullførte også argentineren snuoperasjonen da han banket ballen i krysset fra om lag 20 meter.

– Det var et utrolig mål. Han gjør sånne ting hele tiden, så det overrasket meg ikke, sa lagkamerat Benjamin Cremaschi.

Gjestene fikk riktignok heller ikke holde på ledelsen særlig lenge, for bare sju minutter senere satte Thommy inn sitt andre mål for dagen.

Med drøye 20 minutter igjen på klokken be Suárez den store helten da han scoret matchvinnermålet.