Frisparkperle satte punktum for Chelseas storseier mot Villa i FA-cupen

Chelsea trøbler i Premier League, men er videre til kvartfinalen i FA-cupen etter 3-1-seier borte over sterke Aston Villa.

Birmingham-klubben var favoritt til å vinne omkampen i 4. runde, men det går ikke alltid slik man tror i idrett. Chelsea ledet 2-0 til pause etter scoringer av Conor Gallagher og Nicolas Jackson.

Gallagher var sentral i den første kampen mellom lagene også, og den offensive midtbanespilleren var mektig nådeløs da han knallet ballen opp i nettet etter elleve spilte minutter. Ti minutter senere doblet Chelsea ledelsen da Jackson scoret med pannebrasken.

3-0-scoringen var av det vakre slaget. Enzo Fernandez smelte ballen rett i krysset på et direkte frispark fra rundt 25 meters hold.

Moussa Diaby reduserte for vertene på overtid.

– Dette var akkurat reaksjonen vi ønsket og trengte. All ære til alle gutta, sa Chelsea-backen Ben Chilwell til ITV.

– Vi liker press og blir bedre av det. Selvtilliten i garderoben før kampen er den beste jeg har opplevd, og samholdet. Vi leverte på banen, og alle i klubben trengte det i dag.