Ny Berge-scoring i treningskamp mot Lincoln

Sander Berge bidro med ett mål da Sheffield United slo Lincoln 4-0 i en treningskamp tirsdag.

Ifølge klubbens Twitter-konto «danset» Berge seg gjennom flere motspillere før han satte ballen i hjørnet.

Sheffield og Lincoln møttes til to kamper à 60 minutter tirsdag, og Berget startet begge. I den første ble det 2-0-seier ved hjelp av to scoringer fra William Osula.

I den andre kampen sendte Ben Osborn Sheffield i ledelsen før Berge doblet med et soloraid. Rhian Brewster bidro med en dobbel i annen omgang og fastsatte resultatet til 4-0.

Også i treningskampen mot Casa Pia forrige uke scoret nordmannen.

Sheffield United misset i opprykkskvalifiseringen til Premier League sist sesong og må nøye seg med å spille sin andre strake sesong i mesterskapsserien etter nedrykket i 2020/21-sesongen. Berge mistet deler av sist sesong med en skade.