Fotball

Ødegaard tilbake i Real Madrid – nå starter jobben med å overbevise Ancelotti

Martin Ødegaard møtte mandag til sin første arbeidsdag i Real Madrid på fem måneder. Han er én av 13 førstelagsspillere Carlo Ancelotti har tilgjengelig.

Martin Ødegaard fikk en hyggelig beskjed tirsdag.

Storklubben er i gang med en ny sesongoppkjøring. Det skjer 44 dager etter at de liljehvite så byrival Atlético Madrid vinne La Liga-tittelen i siste runde.

Ødegaard var mandag formiddag gjennom en medisinsk test. På kvelden får han sin første treningsøkt med Ancelotti tilbake som sjef. Drammenseren var på utlån i Arsenal de fire siste månedene av forrige sesong.

Ancelotti er klar for sin andre periode som Real Madrid-trener. Italieneren var også i klubben da Ødegaard ble hentet fra Strømsgodset i januar 2015.

Sommerens forberedelser kan bli Ødegaards siste sjanse til å overbevise og klore til seg en nøkkelrolle i Real Madrid.

På grunn av EM og ferietid var det kun 13 spillere fra Reals førstelag som troppet opp på Valdebebas. I tillegg til Ødegaard var Andrij Lunin, Dani Carvajal, Nacho Fernandez, Marcelo, Álvaro Odriozola, Ferland Mendy, Isco, Lucas Vázquez, Mariano Díaz, Rodrygo, Brahim Díaz and Luka Jovic.

For at det skal være nok spillere på treningsfeltet, har ti unggutter fra Castilla (Reals reservelag) fått midlertidig opprykk. Det skriver Marca.